Serierecensie: Kaleidoscope is spannende misdaadserie en toffe hersenkraker

Serierecensie: Kaleidoscope is spannende misdaadserie en toffe hersenkraker
Met Giancarlo Esposito en Peter Mark Kendall

Film :

Vanaf 1 januari is de serie Kaleidoscope te zien op Netflix. De streamingdienst trapt dit nieuwe jaar af met een slimme misdaadserie die het anders doet als anders. Met de ijzersterke Breaking Bad-acteur Giancarlo Esposito in de hoofdrol. Lees hier de serierecensie van Kaleidoscope.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Leo Pap
Deze anthologieserie is losjes gebaseerd op een waargebeurd verhaal, waarin zeventig miljard dollar aan obligaties werd gestolen tijdens orkaan Sandy in New York. De meesterdief Leo Pap en zijn team ondernemen een complexe roofoverval, maar dit gaat niet zonder slag of stoot. Verraad, hebzucht en andere grote gevaren ondermijnen echter hun plannen.

Beoordeling van Gid.tv: ★★★★

Entertainment-score: 79% | IMDb ★ 7,8

Na het grote succes van de Black Mirror-achtige series komt streamingdienst Netflix nu met deze volgende hersenbreker in de vorm van deze serie Kaleidoscope. Bij deze serie kan de kijker beginnen bij elke aflevering en eindigen waar hij maar wil - de serie kent namelijk geen begin of einde. De acht afleveringen van Kaleidoscope vinden plaats gedurende 25 jaar en komen op een geheel unieke manier in elk Netflix account aan. Vernieuwend en origineel, plus de mix van drama en misdaad met een gevangenisontsnapping en een complexe roofoverval is meeslepend en sterk gedaan. Het is geen verrassing, want met acteur Giancarlo Esposito op de titelrol kan het ook bijna niet fout gaan. Vier sterren.

Cast
Naast Giancarlo Esposito (Better Call Saul) zijn ook Paz Vega (Rambo: Last Blood), Peter Mark Kendall (Top Gun: Maverick) en Rufus Sewell (The Father) te zien in deze serie. Deze productie is geregisseerd door Rufus Sewell (Repo Men).

De cast van de misdaadserie 'Kaleidoscope'

Vanaf 1 januari 2023 is de serie Kaleidoscope te zien op Netflix. Deze serie bevat 8 afleveringen van ongeveer 45 minuten. Genre: misdaad, drama.

Actuele video's

Meer actuele video's