Finale van De Invasie van België is maandag 9 januari te zien bij NPO 3

Finale van De Invasie van België is maandag 9 januari te zien bij NPO 3
Lukt het BN'ers om België te veroveren?

Kijktip :

Een invasie organiseren zonder dat het grootste deel van de bevolking doorheeft dat er een invasie bezig is... Dat zal voor veel dictators als muziek in de oren klinken, maar PowNed doet het gewoon. Maandagavond zie je de finale van De invasie van België

De invasie van België gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Bekende Vlamingen in verzet
Het doel van het programma was duidelijk: België binnenvallen en het land inlijven bij Nederland. Bekende Vlamingen komen in verzet en roepen de hele Vlaamse bevolking op de Nederlanders aan te geven. De mysterieuze opdrachtgever 'De Kolonel' gaf tien BN'ers de taak de Nederlandse vlag te hijsen en het land te claimen.

The Endgame
Er zijn nog maar twee overgebleven Nederlandse duo's in het spel, en die zijn klaar voor de Endgame. Ze moeten de vlag hijsen bij een van de bekendste monumenten van België: Manneke Pis. Helaas moet het niet die in Brussel zijn... Team België is daarentegen ook klaar voor de finale. Ze hebben een val opgezet voor Geza, via een bekende Vlaamse danseres. De Kolonel heeft tot slot nog een verrassing in petto.

De finale van De invasie van België is maandag 9 januari om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De invasie van België terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's