Vanavond in Renze op Zondag: over dakloze jongeren en Nikkie’s Make-up Mansion

Vanavond in Renze op Zondag: over dakloze jongeren en Nikkie’s Make-up Mansion
De gasten van Renze op Zondag 8 januari

Kijktip :

Renze Klamer presenteert deze winter de weekendtalkshow op RTL 4. Vanavond komt Valerio Zeno vertellen over Echte Meisjes in de Jungle. Nikkie de Jager opent 'Nikkie’s Make-up Mansion'. Verder praat Renze met Lisa Westerveld en Ashley over dakloze jongeren. Dit zijn de gasten van Renze op zondag 8 januari.

De tekst gaat verder onder deze video's


Gasten in Renze - zondag 8 januari

  • Jarenlang was hij niet van de buis te slaan, maar na zijn vertrek bij BNN was het op tv-gebied een tijdje stil. Dat verandert morgen, want dan start de klassieker Echte Meisjes in de Jungle, met Valerio Zeno als presentator

  • Al vijftien jaar lang deelt Nikkie de Jager, ook wel bekend als Nikkie Tutorials, haar liefde voor make-up met miljoenen volgers van over de hele wereld. Speciaal voor tien jonge creatievelingen opent ze nu de deuren van Nikkie’s Make-up Mansion.

  • Het aantal dakloze jongeren tussen de 18 en 22 jaar is ten opzichte van afgelopen zomer met 50% gestegen. Renze praat erover met GroenLinks-kamerlid Lisa Westerveld en Ashley, die zelf als jongere dakloos was.

Renze is iedere zaterdag en zondag rond rond 21.40 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van Renze terugkijken op Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's