Woensdag in Jinek: programma De Verraders verkocht aan 15 landen

Woensdag in Jinek: programma De Verraders verkocht aan 15 landen
De gasten van woensdag 11 januari

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van woensdag 11 januari.

Lees verder onder de video's.

De gasten van Jinek op woensdag 11 januari

  • Kijkcijferkanon 'De Verraders' doet het goed over de grens, want het is verkocht aan maar liefst 15 landen. We praten erover met presentator Tijl Beckand en oud-kandidaten Babette van Veen en Dionne Slagter.

  • Ruimtetelescoop James Webb zorgt voor een nieuwe ontdekking. Wetenschapsjournalist Anna Gimbrère vertelt waarom dit onze huidige ideeën op z’n kop zou kunnen zetten.

  • De tijd waarin je voor een paar tientjes door Europa kon vliegen is voorbij. Door nieuwe regels worden vliegtickets fors duurder. Hoe dat precies zit bespreken we met Doron Sajet.

  • Vandaag werd bekend dat oud-minister Grapperhaus zwaar beveiligd wordt na dreiging uit de zware georganiseerde criminaliteit. Hij is niet de eerste politicus die dit overkomt. We bespreken het met Wouter de Winther.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV