Donderdag in Op1: waarom blijft influencer Andrew Tate bij mannelijke fans zo populair?

Donderdag in Op1: waarom blijft influencer Andrew Tate bij mannelijke fans zo populair?
De gasten van donderdag 12 januari:

Kijktip :

Donderdagavond presenteren Sven Kockelmann en Fidan Ekiz de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op donderdag 12 januari.

Onderwerpen Op1 van donderdag 12 januari

  • 97 procent van de wereldwijde communicatie loopt via onderzeese internetkabels. Toch liggen deze kabels al jaren onbeschermd op de zeebodem en zijn de plekken waar ze in Nederland aan land komen nauwelijks beveiligd. Een enorm risico, vinden Europarlementariër Bart Groothuis en techondernemer Alexander Klöpping. Ze vertellen bij Op1 waarom.

  • Hij noemt vrouwen zijn eigendom, vindt dat vrouwen zelf verantwoordelijkheid moeten nemen bij verkrachting, is door vrijwel alle social media in de ban gedaan én wordt verdacht van mensensmokkel. Desondanks blijft influencer Andrew Tate bij mannelijke fans ontzettend populair. Hoe is dat mogelijk? Influencer Mees Wijnants en media pedagoog Jacqueline Kleijer bespreken vanavond wat Tate zo aantrekkelijk maakt.

  • Maarten van Rossem ergert zich kapot aan het gebrek aan geschiedeniskennis van De Slimste-kandidaten en van Nederlanders in het algemeen. Het beroep dat leraren doen op de politiek om geschiedenis weer een verplicht vak te maken op het vmbo steunt hij dan ook van harte. Waarom is het nodig? Dat vertelt hij vanavond bij Op1.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's