Recensie: The Hatchet Wielding Hitchhiker gaat van internetsensatie naar moordenaar

Recensie: The Hatchet Wielding Hitchhiker gaat van internetsensatie naar moordenaar
Nieuwe true-crime, nummer 3 op Netflix

Film :

Vanaf 10 januari is de documentaire The Hatchet Wielding Hitchhiker te zien op Netflix. true crime is nog steeds ontzettend populair op Netflix en daarbuiten: deze docu is wederom een dikke hit. Volg het onwaarschijnlijke relaas van de Canadese lifter Kai Lawrence. Lees hier de filmrecensie van The Hatchet Wielding Hitchhiker.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Smash, Smash, Smash!
Deze schokkende en bizarre documentaire beschrijft de opkomst van een gelukkige nomade Kai genaamd, tot virale roem en de steile neerwaartse spiraal die resulteerde in zijn gevangenschap.

Kai Lawrence in een bioscoopstoel in archiefbeelden van 'The Hatchet Wielding Hitchhiker'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 70% | IMDb ★ 6,3

Voor wie zich het verhaal niet kan herinneren: Lawrence werd in het jaar 2013 een heus internetfenomeen dankzij een filmpje van Fox News, waarin de jongeman als ooggetuige en held fungeert bij een bizar ongeval. Netflix zag hier natuurlijk een verhaal in en maakte deze overzichtelijke documentaire die de wereld over gaat. Het verhaal wordt bijzonder als zijn familie aan het woord komt en je de echte Kai (Caleb McGillvary) leert kennen. Dit zijn trieste verhalen die misschien wel alleen in de Verenigde Staten hoort. Een aanrader, maar zeker niet van topkwaliteit. Drie sterren.

Cast
Naast Kai Lawrence zijn onder ander ook Alex Aguirre, Jimmy Kimmel, Kim Kardashian en Kris Jenner in deze documentaire te zien. Deze productie is geregisseerd door Colette Camden (What Do Artists Do All Day?).

Vanaf 10 januari is de documentaire The Hatchet Wielding Hitchhiker te zien op Netflix. Genre: misdaad, documentaire. Tijdsduur: 87 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's