Nieuw op Videoland: deze films en series zijn nieuw in februari 2023

Nieuw op Videoland: deze films en series zijn nieuw in februari 2023
Met onder meer The Bachelorette

Nieuws :

Alle kerstlampjes zijn nu echt verdwenen en het koude, gure weer blijft voorlopig waarschijnlijk wel even aanhouden. Tijd dus om lekker op de bank met een deken en een kop warme chocomelk achter de tv te kruipen voor een lekkere film of serie. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in februari 2023.

Kijktips van Gids.tv

The Bachelorette 2 (2 februari)

Videoland

Sylvia Geersen in 'The Bachelorette'. Bron: Videoland
Model en influencer Sylvia Geersen gaat in het nieuwe seizoen van The Bachelorette op zoek naar ware liefde. Sylvia is, na een tumultueus liefdesleven, klaar voor haar nieuwe, grote liefde die ze hoopt te vinden via het succesvolle datingsprogramma. Op een droomlocatie in het buitenland gaat zij een groep charmante en zelfstandige vrijgezelle mannen leren kennen. Lees hier waar je The Bachelorette kunt kijken.

Incognito (17 februari)

Videoland

Dragan Bakema in 'Incognito'. Bron: Videoland
De serie draait om twee personages die allebei een rol spelen: undercover-agent Felix doet dat om de waarheid te ontdekken, zijn object van onderzoek Lize juist om diezelfde waarheid koste wat het kost verborgen te houden. Bekijk hier waar je vanaf 17 februari Incognito kunt streamen.

Evil, S2 (27 februari)

Videoland

In Evil speelt Katja Herbers de rol van Kristin Bouchard, een psychologe die wordt gevraagd om samen met priester in opleiding David Acosta (Mike Colter) en technisch expert Ben Shakir (Aasif Mandvi) gevallen van demonische bezetenheid en wonderen te onderzoeken. Bekijk hier waar je vanaf 27 februari Evil kunt streamen.

Verder op Videoland

Volgt z.s.m.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV