Nieuw op Disney+: deze films en series zijn nieuw in februari 2023

Nieuw op Disney+: deze films en series zijn nieuw in februari 2023
Met onder meer Wakanda Forever

Nieuws :

Alle kerstlampjes zijn nu echt verdwenen en het koude, gure weer blijft voorlopig waarschijnlijk wel even aanhouden. Tijd dus om lekker op de bank met een deken en een kop warme chocomelk achter de tv te kruipen voor een lekkere film of serie. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in februari 2023.

Kijktips van Gids.tv

The Net: Promised Land (1 februari)

Disney+

Bron: FOX/Disney
Lea (Birgit Minichmayr) is een advocaat in Berlijn met een sterk gevoel voor rechtvaardigheid. Haar wereld staat op zijn kop wanneer haar verloofde David voor haar ogen sterft. Ze ontdekt dat hij voor iets of iemand op de vlucht was. Op dezelfde dag wordt ook de beste vriend van de rechtse hooligan Marcel (Max von der Groeben) vermoord en er lijkt een verband te zijn tussen deze twee sterfgevallen. Bekijk hier waar je The Net kunt streamen.

Ook The Net: Prometheus is vanaf 1 februari te zien op Disney+.

Black Panther: Wakanda Forever (1 februari)

Disney+

Angela Bassett e.a. in 'Black Panther: Wakanda Forever'. Bron: Disney Plus
Koningin Ramonda, Shuri, M'Baku, Okoye en de Dora Milaje vechten om hun natie te beschermen tegen tussenkomende wereldmachten na de dood van koning T'Challa. Terwijl de Wakandans ernaar streven hun volgende hoofdstuk te omarmen, moeten de helden samenwerken met de hulp van War Dog Nakia en Everett Ross en een nieuwe weg banen voor het koninkrijk Wakanda. Lees hier waar je Black Panther: Wakanda Forever kunt kijken.

j-hope In the Box (17 februari)

Bron: Disney Plus
De documentaire volgt de internationale muzieksensatie j-hope bij elke stap die hij zet, terwijl hij werkt aan de release van zijn allereerste soloalbum Jack In The Box. In de loop van de documentaire krijgen kijkers een blik op de creatieve uitdagingen waarmee ze te maken kregen tijdens het voorbereidingsproces en bij het maken van het album. Lees hier waar je vanaf 17 februari j-hope In the Box kunt kijken.

Fleishman is in Trouble (22 februari)

Disney+

Bron: FX/Disney Plus
Het verhaal van de pas gescheiden 41-jarige Toby Fleishman, die zich in de nieuwe wereld van daten via apps stort, en wel met een ongekend succes dat hij in zijn jeugd niet had, voordat hij aan het eind van zijn studie medicijnen trouwde. Net aan het begin van zijn eerste zomer vol seksuele vrijheid verdwijnt zijn ex-vrouw Rachel. Ze laat hem achter met de 11-jarige Hannah en de negenjarige Solly, maar hij weet niet waar ze is en of ze van plan is terug te keren. Bekijk hier waar je vanaf 22 februari Fleishman is in Trouble kunt streamen.

Voices Rising: The Music of Wakanda Forever (22 februari)

Disney+

Bekijk de verhalen van regisseur Ryan Coogler, componist Ludwig Göransson en verschillende artiesten die meegewerkt hebben aan de muziek van Black Panther: Wakanda Forever. Over cultuur, muziek en de invloeden op de film.

Verder op Disney+

  • Proud Family Louder en Prouder, S2 (1 februari)
  • Stolen Youth: Inside the Cult at Sarah Lawrence (9 februari)
  • Dug Days: Carl’s Date (10 februari)
  • Moon Girl & Devil Dinosaur (15 februari)
  • Web of Death (22 februari)
  • Call It Love (22 februari)
  • Bruiser (24 februari)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV