Vanavond op tv: vijfde koppel Married At First Sight en De Slimste Mens met Thomas Brok & Cindy Hoetmer

Vanavond op tv: vijfde koppel Married At First Sight en De Slimste Mens met Thomas Brok & Cindy Hoetmer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 17 januari

Kijktip :

TV-hit De Slimste Mens, waarin Cindy Hoetmer maandag voor nogal wat reacties zorgde, verwelkomt vanavond YouTuber Thomas Brok. In Married At First Sight maken we kennis met alweer het vijfde koppel en de actiefilm Mission: Impossible III is te zien bij Veronica. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 17 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Down the Road: Kamperen in de Ardennen

SBS 6
20:29 uur

Gordon en de groep jongeren uit Down the Road zijn inmiddels aangekomen in Franstalig gebied. Gordon neemt hen mee naar een bijzondere plaats in de Belgische Ardennen: Dinant.

Actiefilm: Mission: Impossible III

Veronica
20:29 uur

Ethan Hunt (Tom Cruise) komt in conflict met een gevaarlijke en sadistische wapenhandelaar die zijn leven en dat van zijn verloofde bedreigt.

Married At First Sight: het vijfde koppel

RTL 4
20:30 uur

In de nieuwe aflevering van Married at First Sight zijn er al vier koppels aan elkaar gematcht, maar het zijn zeker niet de laatsten. Het vijfde koppel staat namelijk voor de deur: Remco en Paula. We zien ook drie van de vier eerdere koppels.

De slimste mens: Thomas Brok

NPO 1
20:34 uur

In de tweede aflevering van deze week is Thomas Brok de nieuwe uitdager. De online contentmaker en presentator gaat het opnemen tegen de twee overgebleven kandidaten om te bepalen wie de slimste mens van de dag is.

Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023.

Actuele video's

Meer actuele video's