Donderdag in Jinek: André Hazes vertelt over heftige periode en comeback

Donderdag in Jinek: André Hazes vertelt over heftige periode en comeback
De gasten van donderdag 19 januari

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek en vanavond komt er een bijzondere gast langs, namelijk André Hazes. Het is de grote vraag wat hij allemaal loslaat over zijn bewogen leven en de ruzies binnen zijn familie. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van donderdag 19 januari.

Lees verder onder de video's.

De gasten van Jinek op donderdag 19 januari

  • In maart is het eindelijk zover: André Hazes maakt na een bewogen periode, waarin hij de strijd aanging met drank en drugs, zijn comeback bij Holland Zingt Hazes. Vanavond vertelt hij voor het eerst over zijn herstelproces en blikt hij met Jeroen van der Boom vooruit op de show.

  • De cijfers liegen er niet om: het ziekteverzuim blijft maar toenemen. En dat komt niet alleen maar door de griep, maar ook door een toename van psychische klachten. Het aantal mensen met sombere gevoelens, stress en andere psychische klachten steeg in 2022 tot recordhoogte. Wat moeten we doen om het tij te keren? Bedrijfsarts Jurriaan Penders en psycholoog Thijs Launspach schuiven aan.

  • Over minder dan twee maanden zijn de Provinciale Statenverkiezingen. En dus het uitgelezen moment voor Herman van der Zandt, Marleen de Rooy en Xander van der Wulp om opnieuw Den Haag te bestieren. In hun politieke vlog 'Rondje Binnenhof' duiken ze de wandelgangen in en vanavond blikken ze alvast vooruit!

  • Meer dan honderd minderjarige meisjes zouden zijn afgeperst door een 24-jarige man die hen verleidde tot het sturen van naaktbeelden. Misdaadverslaggever Jermaine Ellenkamp was er vandaag bij in de rechtbank en praat ons bij.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV