Vanavond in Renze op Zaterdag: Arjen Lubach over nieuw seizoen en Lone van Roosendaal over Madonna

Vanavond in Renze op Zaterdag: Arjen Lubach over nieuw seizoen en Lone van Roosendaal over Madonna
De gasten van Renze op Zaterdag 21 januari

Kijktip :

Renze Klamer presenteert deze winter de weekendtalkshow op RTL 4. Zaterdag 21 januari zijn er weer vier spraakmakende gasten aanwezig bij Renze.

Arjen Lubach komt namelijk langs om te vertellen over het nieuwe seizoen van De Avondshow. Dolf Jansen en Rob Goossens komen praten over alle media gebeurtenissen van de afgelopen week. Regisseur Martijn de Jong praat over het ontstaan van de meest besproken video van deze week. Als laatste gast komt actrice Lone van Roosen langs om te praten over de aankondiging van de wereldtournee van Madonna. Dit zijn de gasten van Renze op zaterdag 21 januari.

Gasten in Renze - zaterdag 21 januari

  • De schrijver, cabaretier, presentator en muziekproducent Arjen Lubach begint maandag weer met een nieuw seizoen van De Avondshow. Lubach werd daarnaast ook verkozen tot Mediapersoon van het jaar.
  • Dolf Jansen is cabaretier en schrijver. Hij presenteerde de Roast van Famke Louise afgelopen maandag.
  • Journalist Rob Goossens weet alles van media. Hij bespreekt dus vanavond met Dolf Jansen alles wat er in deze media week is gebeurt.
  • Regisseur Martijn de Jong was betrokken bij het maken van veel films. Hij regisseurde ook de video over een jong meisje die een verkeersongeluk krijgt door telefoongebruik. Hij dit ontstaan is, vertelt hij vanavond in Renze.
  • In 1986 deed Lone van Roosendaal als 17-jarig meisje mee aan de Soundmixshow als Madonna. Vanavond komt zij vertellen over de wereldtournee van The Queen of Pop, Madonna.

Renze is iedere zaterdag en zondag rond rond 21.40 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van Renze terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's