Kijkcijferhit De Avondshow met Arjen Lubach vanaf maandag terug op NPO 1

Kijkcijferhit De Avondshow met Arjen Lubach vanaf maandag terug op NPO 1
Scherp op het nieuws

Kijktip :

Maandag keert Arjen Lubach terug met zijn dagelijkse show De Avondshow met Arjen Lubach. Hij gaat daarmee het derde seizoen en het tweede jaar in. Ook dit jaar neemt hij op zijn zo kenmerkende wijze het nieuws door.

De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Mediapersoonlijkheid
Elke maandag tot en met donderdag duikt Lubach via de waan van de dag langs inspirerende gasten tot op de bodem van het nieuws. Lubach werd, mede door het succes van de Avondshow, dit jaar door Broacast Magazine uitgeroepen tot Mediapersoonlijkheid van het jaar. Die prijs kreeg hij uitgereikt uit handen van de vorige winnaar, mede-comedian André van Duin.

Vaste onderdelen
Ook dit jaar zal Lubach, samen met zijn vaste correspondenten Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit, het nieuws doornemen. Uiteraard zullen de nodige vaste onderdelen van de Avondshow terugkeren: zo zullen we waarschijnlijk ook weer gaan genieten van de Avondshow Sport Studio.

Het nieuwe seizoen van De Avondshow met Arjen Lubach is vanaf maandag 23 januari elke maandag tot en met donderdag rond 22.15 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV