Maandag in Jinek: Caroline van der Plas over haar haar leven in het boek: Gewoon gezond verstand

Maandag in Jinek: Caroline van der Plas over haar haar leven in het boek: Gewoon gezond verstand
De gasten van Jinek van maandag 23 januari

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van maandag 23 januari.

Lees verder onder de video's.

De gasten van Jinek op maandag 23 januari

  • Caroline van der Plas verscheen twee jaar geleden uit het niets op het politieke strijdtoneel. Nu is er een boek over haar leven, én haar politieke ambities: ‘Gewoon gezond verstand’. Vanavond schuift ze aan.

  • Vanmiddag werd Ronald Koeman voor de tweede keer officieel gepresenteerd als bondscoach van het Nederlands Elftal. Maakt hij ons volgend jaar kampioen tijdens het EK in Duitsland? Hans Kraay jr. schuift aan.

  • Youssef T., de neef en voormalig advocaat van topcrimineel Ridouan Taghi, krijgt 5,5 jaar gevangenisstraf. Hij speelde een sleutelrol in de criminele activiteiten van Ridouan Taghi en was een onmisbare schakel, zeiden de rechters vandaag. We praten erover met rechtbankverslaggever Saskia Belleman die vandaag aanwezig was in de rechtbank.

  • Prins Andrew wil de schikking ongedaan maken die hij vorig jaar trof met Virginia Giuffre, de vrouw die hem heeft aangeklaagd voor seksueel misbruik.Tim de Wit, oud-correspondent Verenigd Koninkrijk, praat ons bij over deze opvallende wending.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV