Donderdag in Khalid & Sophie: Jacob Derwig en Georgina Verbaan over KLEM film

Donderdag in Khalid & Sophie: Jacob Derwig en Georgina Verbaan over KLEM film
De gasten van donderdag 26 januari

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. In de studio zijn donderdag onder meer Jacob Derwig en Georgina Verbaan te gast. Ook Trijntje Oosterhuis en Xander Vrienten langs. Dit zijn de gasten die donderdag langskomen bij Khalid.

De gasten in Khalid & Sophie - donderdag 26 januari

  • Het duo van dienst is Cornald Maas en Suse van Kleef. Het duo bespreekt natuurlijk het nieuws van de dag.
  • Jacob Derwig en Georgina Verbaan kruipen nog één keer in de huid van crimineel Marius Milner en zijn vrouw Kitty. Na drie seizoenen zat de hitserie 'Klem' erop, maar de Milnertjes zijn terug in een bioscoopfilm! Jacob en Georgina vertellen er vanavond alles over.
  • Morgen verschijnt het album van Trijntje Oosterhuis en Xander Vrienten. Een plaat vol liedjes van muzikale legende Henny Vrienten. Vanavond geven ze samen met een deel van het Residentie Orkest een voorpoefje.
  • De politie heeft zes klimaatactivisten van Extinction Rebellion opgepakt vanwege de oproep tot een blokkade van de A12 komend weekend. Aan tafel FNV-bestuurslid Bas Weegberg, Benedict Ficq en advocaat Willem Jebbink.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV