Australian Open-finale Tsitsipas - Djokovic live op tv en online

Australian Open-finale Tsitsipas - Djokovic live op tv en online
Eindstrijd tussen twee favorieten

Sport :

Op zondag 29 januari is het tijd voor de mannenfinale van de Australian Open, de eerste Grand Slam van 2023. De Griekse superster Stefanos Tsitsipas speelt tegen de grote topfavoriet van dit toernooi: Novak Djokovic. De mannenfinale is om 9.30 uur te zien op Eurosport 1 en online via discovery+.

Novak Djokovic
Djokovic mocht vorig jaar vanwege het ontbreken van een vaccinatie niet meedoen aan de Grand Slam down under, maar dit jaar is hij wel weer aan de beurt. Hij haalt - stiekem niet geheel verrassend - de finale. Hij verloor in het hele toernooi maar één set, namelijk in de tweede ronde tegen Couacaud.

Stefanos Tsitsipas
Niet Nadal, niet Medvedev, maar Stefanos Tsitsipas is degene die het opneemt tegen de grote favoriet. De Griek won in de halve finale van de nummer 18 Karen Khachanov. Hij versloeg in de derde ronde ook al Tallon Griekspoor, de Nederlander die dit jaar het verst kwam.

De mannenfinale van de Australian Open is op zondag 29 januari vanaf 09.30 uur te zien op Eurosport 1 en online via discovery+. De samenvatting volgt op Gids.tv. Volg ook alles van de Australian Open in het tennisdossier van Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV