FC Twente - Feyenoord live op tv (Eredivisie)

FC Twente - Feyenoord live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in negentiende speelronde

Sport :

Op zondag 29 januari spelen Feyenoord en FC Twente in de negentiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het De Grolsch Veste in Enschede. De wedstrijd wordt om 12.15 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Samenvatting en hoogtepunten FC Twente - Feyenoord

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De Rotterdammers wonnen afgelopen woensdag redelijk makkelijk van NEC in de eigen Kuip en doordat zowel Twente als Ajax als PSV punten lieten liggen komen zij - behalve van AZ - verder los van de rest van de top-5 van de Eredivisie. Natuurlijk wil de ploeg van Arne Slot dat verder voortzetten door te winnen van Twente en dat is helemaal geen gekke gedachte: de laatste keer dat Twente geen punten haalde in de Eredivisie was namelijk tegen Feyenoord, op 9 oktober vorig jaar.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 11.45 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

FC Twente - Feyenoord is zondag 29 januari om 12.15 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV