PSV - Go Ahead Eagles live op tv (Eredivisie)

PSV - Go Ahead Eagles live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in negentiende speelronde

Sport :

Op zaterdag 28 januari spelen PSV en Go Ahead Eagles in de negentiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion in Eindhoven. De wedstrijd wordt om 16.30 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - Go Ahead Eagles

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
Net als bij Ajax is het - volgens de media - eigenlijk best wel crisis bij de Eindhovenaren. Gelukkig is het aan de top wat rustiger dan bij de hoofdstedelingen, want Ruud van Nistelrooij maakt zich absoluut nog geen zorgen. Toch is er wel flink behoefte aan een overwinning en tegen Go Ahead is dat natuurlijk mogelijk.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 16.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 3. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

PSV - Go Ahead Eagles is zaterdag 28 januari om 16.30 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV