Recensie: Knock at the Cabin is fascinerend gedachtenexperiment met uitstekende cast

Recensie: Knock at the Cabin is fascinerend gedachtenexperiment met uitstekende cast
Met Dave Bautista, Jonathan Groff en Ben Aldridge

Film :

Vanaf 2 februari is de film Knock at the Cabin te zien in de Nederlandse bioscopen. Regisseur M. Night Shyamalan (The Sixth Sense) zet eindelijk weer een hele aardige thriller op poten, met een degelijke cast vol flair en tranen. Lees hier de filmrecensie Knock at the Cabin.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Make the choice
Tijdens een vakantie in een afgelegen hut worden een jong meisje en haar twee vaders gegijzeld door vier gewapende vreemden die eisen dat de familie een ondenkbare keuze maakt om de apocalyps af te wenden. Met beperkte toegang tot de buitenwereld, moet het gezin beslissen waarin ze geloven voordat alles verloren is.

Ben Aldridge (Eric), Kristen Cui (Wen) en Jonathan Groff (Andrew) in de film 'Knock at the Cabin'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 65% | IMDb ★ 6,0

De films van regisseur M. Night Shyamalan zijn zeker niet allemaal goed. Er worden soms zeer teleurstellende verhalen en idiote plottwists uit zijn hoge hoed getrokken. Knock at the Cabin is zeker niet op alle fronten sterk, maar het is zeker wel het kijken waard. Belangrijke en actuele thema's, zoals geloof en overtuigingskracht maar ook nepnieuws, complottheorieën en einde van wereld, komen voorbij. De cast redt deze film, met ijzersterke rollen voor Jonathan Groff en Ben Aldridge en een lief acteerdebuut voor de jonge actrice Kristen Cui. Een grimmig en onheilspellend verhaal, waarin de cirkel uiteindelijk wel rond is. Of je daar nu op zit te wachten of niet. Drie sterren.

Cast
Naast Dave Bautista (Guardians of the Galaxy) en Jonathan Groff (Hamilton) zijn ook Ben Aldridge (Fleabag), Rupert Grint (Harry Potter and the Sorcerer's Stone), Nikki Amuka-Bird (Old) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door M. Night Shyamalan (Lady in the Water).

Vanaf 2 februari 2023 is de film Knock at the Cabin te zien in de bioscopen. Genre: horror, thriller, mysterie. Tijdsduur: 100 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV