Woensdag in Jinek: wat is het geheim van de populaire serie The Last Of Us?

Woensdag in Jinek: wat is het geheim van de populaire serie The Last Of Us?
De gasten van woensdag 1 februari

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van dinsdag 1 februari.

Lees verder onder de video's.

De gasten van Jinek op woensdag 1 februari

  • Het is dé serie van het moment: The Last Of Us, een post-apocalyptische serie over een levensgevaarlijk schimmel dat de wereld bedreigt. Wat maakt de serie zo goed? En bestaat deze schimmel echt? We praten erover met liefhebber Loes Haverkort en bioloog Mátyás Bittenbinder.

  • Hans Sibbel kennen we van cabaretduo Lebbis en Janssen, maar minder bekend is dat hij zijn leven lang al gefascineerd is door vissen. Hij schreef er nu een kinderboek over. Vanavond vertelt hij over zijn grote hobby en zijn boek!

  • Na 8 roerige jaren stopt Paul Jansen als hoofdredacteur van De Telegraaf. Hij wordt correspondent in de Verenigde Staten. Vanavond is hij te gast.

  • Koning Willem-Alexander, Koningin Maxima en Prinses Amalia bezoeken twee weken lang het Caribische deel van het Koninkrijk. Deze historische reis bespreken we met Natasja Gibbs en Coks Donders.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV