Feyenoord - PSV live op tv (Eredivisie)

Feyenoord - PSV live op tv (Eredivisie)
Topper in twintigste speelronde

Sport :

Op zondag 3 februari spelen Feyenoord en PSV in de twintigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip in Rotterdam. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - PSV

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De huidige koploper van de Eredivisie heeft op de laatste dag van de transferwindow niet toe kunnen slaan, maar is ook geen belangrijke spelers kwijtgeraakt. De ploeg van Arne Slot moet wel sterspeler Szymanski de komende weken missen vanwege een knieblessure. De Rotterdammers hopen op een overwinning in eigen huis om hun voorsprong een beetje te vergroten.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

PSV
In tegenstelling tot Feyenoord is PSV wel een aantal belangrijke dragende spelers verloren: Cody Gakpo ging voor ruim 40 miljoen naar Manchester United en ook Noni Madueke ging voor een groot bedrag de deur uit. Thorgan Hazard, Patrick van Aanholt en Fabio Silva kwamen op huurbasis naar het Philips Stadion. Is dat genoeg om - zoals de verwachtingen aan het begin van het seizoen wel waren - mee te doen om het kampioenschap?

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 13.30 uur op ESPN 4 en om 14.10 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN en ESPN 4. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Feyenoord - PSV is op zondag 3 februari om 14.30 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur / 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV