Recensie: Pamela: a love story is openhartige documentaire over turbulente liefde

Recensie: Pamela: a love story is openhartige documentaire over turbulente liefde
Docu over het moeilijke leven van Pamela Anderson

Film :

Vanaf 31 januari staat de film Pamela: a love story op Netflix. Na het succes van de serie Pam & Tommy willen steeds meer mensen meer weten over 'seksbom' van Pamela Anderson. Haar hele verhaal is misschien nog wel tragischer dan de serie doet vermoeden. Lees hier de recensie van Pamela: a love story.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Intieme kijk
Een intiem en menselijk portret van een van 's werelds beroemdste blonde bombshells, Pamela, een liefdesverhaal volgt het traject van Pamela Anderson's leven en carrière van meisje uit een kleine stad tot internationaal sekssymbool, actrice, activist en liefhebbende moeder.

Pamela Anderson in 'Pamela: a love story'. Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 78% | IMDb ★ 7,3

Het is altijd knap om te zien dat iemand zich op een bijzonder openhartige manier laat filmen. Pamela doet dat op een mooie manier, maar geeft daarbij ook nog eens inzicht in zeer persoonlijke documenten, waaronder dagboeken en notitieboeken. Documentairemaker Ryan White richt zich voornamelijk op het liefdesleven van de Playbabe en dat op zichzelf is al meer dan genoeg om een bijzonder interessant verhaal te vertellen. Zelfs de serie Pam & Tommy, waar wij bij Gids.tv dol op waren, speelt nog even een kleine bijrol in het verhaal. Een heftige kijk in een turbulent leven, die ook nog even een bijzonder hedendaagse boodschap meegeeft. 4 sterren.

Cast
Naast Pamela Anderson zijn onder meer Barry Anderson en Carol Anderson te zien, met daarnaast verschillende bekende exen van Pamela op archiefmateriaal. De documentaire is geregisseerd door Ryan White (Good Night Oppy).

Vanaf 31 januari 2023 is Pamela: a love story te kijken op Netflix. Genre: documentaire. Tijdsduur: 113 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV