Feyenoord - NEC live op tv (KNVB Beker)

Feyenoord - NEC live op tv (KNVB Beker)
Wedstrijd in achtste finales

Sport :

Op woensdag 8 februari spelen Feyenoord en NEC in de achtste finale van de KNVB Beker tegen elkaar in De Kuip in Rotterdam. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op FOX en op ESPN 2.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - NEC

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De Rotterdammers zijn nog steeds koploper in de Eredivisie en zitten ook nog steeds in de Europa League. De ploeg van Arne Slot doet dus nog steeds mee voor drie prijzen dit seizoen, iets dat men in Rotterdam-Zuid niet vaak meemaakt. Tegen NEC gaat Feyenoord proberen de kwartfinales te bereiken. Vorig jaar kwam Feyenoord overigens niet verder dan de tweede ronde.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 20.00 uur op FOX. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In het late NOS Journaal is vanaf 23.45 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Feyenoord - NEC is woensdag 8 februari om 21.00 uur live te zien op ESPN en het open kanaal van FOX. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 23.45 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV