Dinsdag Op1: familielid Sanne Heling over Het Van Gogh Museum

Dinsdag Op1: familielid Sanne Heling over Het Van Gogh Museum
De gasten in Op1 van dinsdag 7 februari

Kijktip :

Dinsdagavond presenteren Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op dinsdag 7 februari.

Lees verder onder de video's.

Onderwerpen Op1 van dinsdag 7 februari

  • Het Van Gogh Museum wijdt een grote tentoonstelling aan de familie van Vincent van Gogh, die nog steeds een grote rol speelt in het beheer van zijn nalatenschap. Vanavond in Op1 vertellen familielid Sanne Heling en conservator Lisa Smit over de familiebanden en de collectie. Ze nemen een schilderij met een uniek verhaal en nooit eerder vertoonde foto’s mee.

  • PFAS, de verzamelnaam van zo’n 10.000 schadelijke stoffen, moet verboden worden. Daarvoor pleiten Nederland, Duitsland, Zweden, Noorwegen en Denemarken. Hoe komt er een verbod op deze kankerverwekkende stoffen die zelfs rondzweven in onze bloedsomloop? Staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat Vivianne Heijnen schuift samen met Maarten Remmers van Keuringsdienst van Waarde aan bij Op1.

  • Miljoenen mensen zijn getroffen door de zware aardbevingen in Turkije en Syrië. In Op1 bespreken we het laatste nieuws met journalist Fidan Ekiz, burgemeester Huri Sahin, landelijk commandant USAR Arjen Littooij, directeur Rode Kruis Marieke van Schaik en bellen we live naar hulpverleners USAR-teamleider Job Kramer en Lisanne van der Schors van MedAir.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV