Dinsdag in Jinek: André van Duin over gloednieuw programma Bij van Duin op de Achterbank

Dinsdag in Jinek: André van Duin over gloednieuw programma Bij van Duin op de Achterbank
De gasten van dinsdag 7 februari

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van dinsdag 7 februari.

Lees verder onder de video's.

De gasten van Jinek op dinsdag 7 februari

  • In het nieuwe programma ‘Bij van Duin op de Achterbank’ praat André van Duin met cabaretiers over alles wat met humor te maken heeft. Vanavond vertelt hij over de bijzondere en de hilarische gesprekken die hij had met zijn collega’s.

  • Als klein jongetje vlucht hij in een boodschappentas op de rug van zijn broer vanuit Suriname naar Nederland. Brabant is zijn nieuwe thuis. Zijn verhaal heeft de comedian nu opgetekend in de biografie: ‘Steven Brunswijk - altijd kind gebleven’. Vanavond schuift hij aan.

  • De omvang van de ramp in Turkije en Syrië wordt met het uur heftiger. Het dodental is inmiddels opgelopen tot meer dan 5300 en zo'n 23 miljoen mensen zijn getroffen door de aardbevingen. Het laatste nieuws bespreken we met Jasper Kuipers, directeur van hulporganisatie Dokters van de Wereld, fotograaf Ahmet Polat, zangeres Karsu en meteoroloog Amara Onwuka.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV