Serierecensie: Hello Tomorrow! is retro genieten met dubbele bodem

Serierecensie: Hello Tomorrow! is retro genieten met dubbele bodem
Komedie en drama met Billy Crudup en Nicholas Podany

Film :

Vanaf 17 februari is de serie Hello Tomorrow! te zien op Apple TV+. We kunnen deze drama- en komedieserie het beste omschrijven als de beroemde game Fall Out waar de bommen nog niet zijn gevallen. Met fijne rollen voor Billy Crudup, Jacki Weaver en Nicholas Podany. Lees hier de serierecensie van Hello Tomorrow!

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Jack Billings
In een retrotoekomst leidt charismatische verkoper Jack Billings een bijzonder verkoopteam met het geloof dat zij de levens van hun klanten kunnen verbeteren met de maanwoningen die ze aanbieden.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 63% | IMDb ★ 6,5

Deze serierecensie is gebaseerd op de eerste drie afleveringen van Hello Tomorrow!

In deze alternatieve wereld is er in de jaren vijftig al een grote technologische doorbraak geweest: computers met beeldbellen, zwevende auto's en robots die een biertje tappen. Fans van Billy Crudup - die een waanzinnige rol heeft in de film Big Fish - speelt een rol die op zijn lijf is geschreven. Een topverkoper met een groot geheim. De serie start sterk, met mooie special effects en sfeer. Er gebeurt veel in Hello Tomorrow!, en toch zijn er scènes met te weinig inhoud om de aandacht erbij te houden. Een typische Amerikaanse serie met wat opstartproblemen, waarin de humor nog een beetje mager is. De grote vraag is natuurlijk: Komt deze raket echt van de grond? Drie sterren.

Cast
Naast Billy Crudup (Big Fish) en Haneefah Wood (Truth be Told) zijn ook Nicholas Podany (Archive 81), Alison Pill (Milk), Hank Azaria (The Birdcage) en Jacki Weaver (Yellowstone) te zien in deze serie. Deze productie is gemaakt door Lucas Jansen en Amit Bhalla (Bloodline).

Acteur Billy Crudup speelt Jack Billings in de serie 'Hello Tomorrow!'

Vanaf 17 februari 2023 is de serie Hello Tomorrow! te zien op Apple+. Genre: Komedie, Drama. De serie bevat 10 afleveringen van ongeveer 30 minuten en de eerste drie zijn nu beschikbaar. Elke vrijdag volgen er meer.

Actuele video's

Meer actuele video's