Maandag in Khalid & Sophie: Sigrid Kaag over intimidatie, bedreigingen en blokkades

Maandag in Khalid & Sophie: Sigrid Kaag over intimidatie, bedreigingen en blokkades
De gasten van Khalid & Sophie van maandag 20 februari

Kijktip :

Vrijdag neemt Khalid het nieuws van de dag met je door in Khalid & Sophie. Dit zijn de andere gasten van maandag 20 februari.

De gasten in Khalid & Sophie - maandag 20 februari

  • Sander Lantinga en Roos Abelman vormen het duo van dienst. Ze nemen het nieuws van de dag door.

  • Intimidatie, bedreigingen en blokkades, dat staat op het menu voor de campagnevoerende D66-leider Sigrid Kaag. Tijdens haar bezoek gisteren aan het Twentse Diepenheim werd ze ontvangen door demonstranten met brandende fakkels. Vanavond praten we er met haar over.

  • 150 jaar na het einde van de slavernij is in Amsterdam het nationaal Slavernijmuseum in de maak. Kwartiermakers Peggy Brandon en John Leerdam reisden af naar Suriname en de Antillen op zoek naar verhalen die er verteld moeten worden. Vanavond zijn ze te gast.

  • Sinds Jeroen Pauw de talkshowtafel vaarwel heeft gezegd, is hij regelmatig te vinden op de golfbaan. Hij keek dan ook reikhalzend uit naar de documentaire Full Swing, waarin de beste golfers ter wereld centraal staan. Vanavond schuift de fervente golfer aan.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's