Vanavond op tv: start Avastars, Brigitte Kaandorp in Bij Van Duin op de achterbank

Vanavond op tv: start Avastars, Brigitte Kaandorp in Bij Van Duin op de achterbank
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 24 februari

Kijktip :

Vanavond kun je kijken naar de aftrap van een uniek nieuw programma waarin virtuele supertalenten tegen elkaar strijden. Heb je meer zin om even echt te lachen, dan kun je overschakelen naar Birgitte Kaandorp en André van Duin. Maar er wordt ook een nieuwe aflevering van Flikken Maastricht uitgezonden dus het wordt nog een lastige keuze… Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 24 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Avastars

SBS 6
20:29 uur

Acht virtuele supertalenten nemen het in het nieuwe programma Avastars tegen elkaar op. Doordat de Avastars zich in de virtuele wereld begeven, kan echt alles! Vrijdag zie je de start van het programma op SBS6. Er zijn acht Avastars in de race: Bengelo, Fae, Jayvee, Jimmy Cool, Kioko, Chanora, Skye en Juan. Achter elke Avastar zit een bekende zanger en een bekende danser, die samen de Avastar vormen. Onder hen onder meer Voice-winnaar Ben Saunders, Lisa Loïs, Dwight Dissels en voormalig K3-zangeres Klaasje Meijer. De avastars treden op voor een jury die bestaat uit vier bekenden uit de muziek- en danswereld: DJ Nicky Romero, Nick en Simon en topchoreograaf Dan Karaty. Welk virtueel supertalent wint niet alleen een grote geldprijs, maar gaat ook een duet – inclusief videoclip – opnemen met niemand minder dan Davina Michelle?

Flikken Maastricht: de erfenis van Eddie

NPO 1
20:39 uur

In de tweede aflevering van Flikken Maastricht blijkt toch wel dat Eddie (Tygo Gernandt) een flinke erfenis heeft achtergelaten bij het duo van dienst: er zijn toch wel wat mensen die wat willen van Wolfs en Eva. Vrijdag zie je wat daar de gevolgen van zijn. Floris Wolfs en Eva van Dongen moeten zich zien te rehabiliteren en worden verhoord door de rijksrecherche. Eddie blijkt een erfenis achter te hebben gelaten; de criminele geldschieter bij wie Eddie op naam van Floris Wolfs tonnen heeft geleend, wil zijn geld terug. Politieagente Marion ontfermt zich over een middelbare schoolvriend, maar ze kan niet zo veel voor hem betekenen als ze hoopt. Na een, ondanks al Marions inzet, dramatische afloop moet ze zien te verwerken wat er is gebeurd.

Bij Van Duin op de Achterbank: Brigitte Kaandorp

NPO 1
21:29 uur

In de nieuwe aflevering van Bij Van Duin op de achterbank gaat André van Duin naar Haarlem om de koningin van de komedie, Brigitte Kaandorp, weg te brengen. Dat wordt vrijdag weer lachen geblazen. André brengt Brigitte Kaandorp naar Stadsschouwburg Haarlem, waar ze een voorstelling zal houden. Onderweg vertelt ze André over haar grote voorbeelden: Martine Bijl, Bette Midler en ome Leo, die alleen al een bijzonder verhaal bij zich draagt. Natuurlijk laat ze, net als de andere gasten in de taxi van André, ook weer een aantal dingen zien op de iPad. En ze licht toe waarom de goedkeuring van haar vader zo belangrijk voor haar was.

Dramafilm: I Don't Wanna Dance

NPO 3
22:35 uur

Het verhaal gaat over de 13-jarige Joey. Hij woont bij zijn tante, omdat zijn moeder hem niet meer kan verzorgen. Uiteindelijk wint zij de voogdij over Joey en zijn broer terug, waarna Joey snel moet beslissen wat hij het beste kan doen om zijn zeer emotionele welzijn veilig te stellen. Hij houdt van zijn moeder en zij houdt van hem, maar ze is een gebroken vrouw. I Don't Wanna Dance is een Nederlandse dramafilm uit het jaar 2021. Deze productie is geregisseerd door Flynn Von Kleist (bekend van de film 'Patagonia' uit 2015). Met Yfendo van Praag, Romana Vrede en Daniël Kolf in de hoofdrol.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV