Vanavond op tv: nieuw seizoen Het Echte Leven in de Dierentuin en finale IJsmeesters

Vanavond op tv: nieuw seizoen Het Echte Leven in de Dierentuin en finale IJsmeesters
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 26 februari

Kijktip :

Dierenliefhebbers opgelet! Vanavond is het nieuwe seizoen van Het Echte Leven in de Dierentuin te zien op NPO1. In Diergaarde Blijdorp zien we oude, vertrouwde bewoners, maar ook een hoop nieuwe dieren, zoals in de eerste aflevering, waarin je ziet hoe aangespoelde zeepaartjes weer op kracht komen. Verder zie je op SBS6 de finale van IJsmeesters én op RTL4 de finale van The Floor. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 26 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Finale: IJsmeesters - een koud kunstje

SBS 6
19:58 uur

Er zijn nog maar vier ijskunstenaars in de strijd. Het belooft een enorm spannende finale te worden waarin er ook heel wat te verwachten is van het gastjurylid. Tijdens de speed-carve opdracht worden de vier overgebleven ijskunstenaars verrast met gekleurd ijs en de mededeling dat maar drie van hen doorgaan naar de grote finale-opdracht. Wie valt er net voor de eindstreep af? Gastjurylid Karin Bloemen maakt het thema van de grote finale-opdracht bekend: circus. Welke ijskunstenaar weet haar en de vakjury het meest te imponeren en wint de titel IJsmeester 2023?

Actiefilm: Ghost in the Shell

Paramount Network
19:59 uur

"Scarlett Johansson is fantastisch" (Stephanie Zacharek, Time) in het visueel verbluffende Ghost in the Shell, een avonturenfilm vol actie in een toekomstige wereld waarin mensen zijn versmolten met technologie.

Finale: The Floor

RTL 4
20:05 uur

Zondag is de finale van de spelshow The Floor te zien op RTL 4. In de spelshow, gepresenteerd door Edson da Graça, zitten er nog dertien kandidaten het spel. De dertien kandidaten die nog op de LED vloer staan, bepalen natuurlijk wie er naar huis gaat met de 100.000 euro en wie de winnaar is van het eerste seizoen. We zijn natuurlijk benieuwd welke uitdagingen er nog plaats gaan vinden. Honderd kandidaten nemen het tegen elkaar op in quizduels. Elke deelnemer staat op zijn eigen vlak. Het doel van The Floor? De gehele vloer veroveren! Wie weet het meest over elke categorie, weet als enige over te blijven en de hele vloer te veroveren.

Terug: Het echte leven in de dierentuin

NPO 1
21:31 uur

Het nieuwe seizoen van Het echte leven in de dierentuin vind plaats in Diergaarde Blijdorp. We zien oude, vertrouwde bewoners, maar ook nieuwe verhalen. En ook in dit geval. In de eerste aflevering zien we de bijzondere manier waarop Blijdorp op het strand aangespoelde zeepaardjes weer op kracht brengt en terug naar de zee brengt. Verder zien we babygorilla Ajabu, die in gevaar komt als zijn puberbroer ermee aan de haal gaat. Het leven van de dieren wordt dag en nacht vastgelegd met verborgen en vaste camera's, dichterbij dan je als bezoeker ooit komt. Gepassioneerde verzorgers vertellen wat hierachter schuilgaat: werken aan soortbehoud, natuurbescherming en wetenschappelijk onderzoek.

Actuele video's

Meer actuele video's