Nieuw seizoen Miljoenenjacht met Linda de Mol start zondag 5 maart bij SBS6

Nieuw seizoen Miljoenenjacht met Linda de Mol start zondag 5 maart bij SBS6
Ook Martijn Krabbé en Caroline Tensen delen prijzen uit

Kijktip :

Linda de Mol is zondag 5 maart terug op tv met het nieuwe seizoen van Postcode Loterij Miljoenenjacht. Nadat ze eerder hintte naar een vertrek uit de mediawereld, keert ze nu dus toch weer terug met een vertrouwd format, dat al sinds 2000 op onze beeldbuizen schittert.

Miljoenenjacht gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Loterij
Dit jaar gaat niet alleen Winston Gerschtanowitz, maar ook Martijn Krabbé en Caroline Tensen op bezoek bij mensen die meespelen met de loterij. Zij krijgen het geldbedrag dat in de studio bij elkaar is gespeeld ook uitgereikt.

Over Miljoenenjacht
Het kofferspel met de vijf miljoen is al jaren een instituut op de nationale tv. Het programma start met 500 deelnemers, waarna er maar ééntje het grote kofferspel mag spelen en naar huis kan gaan met vijf miljoen euro of een lager geldbedrag. En dan hopen dat de kandidaat een goede deal weet te sluiten...

Het nieuwe seizoen van Postcode Loterij Miljoenenjacht is vanaf zondag 5 maart wekelijks om 19.55 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's