Top 5 films voor een actievolle vaderdag

Top 5 films voor een actievolle vaderdag
The Hitmans's Bodyguard, Sicario en meer

Kijktip :

Het is vandaag vaderdag, bij uitstek de dag om de vaders eens flink in het zonnetje te zetten. Deze top 5 staat in het teken van actie, waar vaders absoluut blij van worden.

1. John Wick (2014)
Wanneer zijn Ford Mustang wordt gestolen, plus de geliefde hond van zijn overleden vrouw wordt vermoord, is dat voor John Wick reden genoeg voor wraak. Een vlijmscherpe actiefilm vol Russische maffia, met een weergaloze Keanu Reeves in de hoofdrol. Een dikke actiefilm waar de kogels links en rechts in de muren vliegen. Deze film is te zien op Netflix. Bekijk hier de trailer van John Wick.

2. Atomic Blonde (2017)
Atomic Blonde draait om de supersexy Charlize Theron als meesterspion in Berlijn. Fantastische actiefilm met een soundtrack waar je u tegen zegt. Een absolute aanrader waar inmiddels een tweede deel van in de maak is. Deze film is on-demand beschikbaar. Lees hier meer over Atomic Blonde.

3. Sicario (2015)
Deze aangrijpende actiefilm is voor vaders met een sterke maag. De recensies van Sicaro waren lovend. De film werd ook uitgeroepen tot een van de beste actiefilms van 2015. Het speelt zich af in de eeuwig durende drugsoorlog op de Mexicaanse grens. Sicario heeft een ijzersterke cast met namen als Emily Blunt, Josh Brolin en Benicio Del Toro. Het tweede deel Sicario: Day of the Soldado is vanaf 5 juli te zien in de bioscoop. Bekijk hier de trailer van Sicario.

4. Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)
Ethan Hunt en zijn team moeten hun onschuld bewijzen nadat er een aanslag is gepleegd op het Kremlin. Een actiefilm zoals alleen Tom Cruise dat kan. Dit vierde deel in de reeks werd enorm goed ontvangen in de bioscoop en is nu te zien op Netflix. De splinternieuwe Mission: Impossible - Fallout (2 augustus in de bioscoop) wordt nu al gezien als een grote zomerblockbuster van dit jaar. Lees hier meer over Mission: Impossible - Ghost Protocol.

5. The Hitman's Bodyguard (2017)
Met een hollywoodcast kwam de productie naar ons land toe om de boel eens flink op stelten te zetten. The Hitman's Bodyguard is een superleuke actiefilm met veel humor. Lijfwacht Michael Bryce ziet onder zijn ogen dat zijn belangrijke klant wordt vermoord. Met Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson en Gary Oldman. Deze film te zien op Videoland. Bekijk hier de trailer van The Hitman's Bodyguard.

:article:img

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV