Humberto Tan zou best wel weer een sportprogramma willen

Humberto Tan zou best wel weer een sportprogramma willen
'Ik heb nog steeds veel met sport'

Nieuws :

Nu Humberto Tan RTL Late Night gedag heeft gezegd, is de RTL 4-ster is volop bezig met nieuwe programma's. Naast Dance Dance Dance en Holland's Got Talent richt hij zijn pijlen op een sportprogramma.

Hart voor sport
"Sport ligt me nog steeds na aan het hart, dus ik zal zeker in de toekomst wel iets met sport willen doen", zo vertelt Tan in de talkshow FRITS! van Omroep West. "Maar ik weet niet of ik dat nu meteen al zou willen doen", zo zegt hij. Maar, zo vertelt Humberto over zijn liefde voor sport, "Het is niet voor niks dat Louis van Gaal ook is uitgenodigd in mijn laatste uitzending. Ik heb nog steeds veel met sport."

Programma's
Humberto zit niet bepaald stil. Hij mag Dance Dance Dance presenteren en vervangt daarmee Jandino Asporaat, die geen vast contract meer heeft bij RTL. Lees hier welke BN'ers meedoen aan het nieuwe seizoen van Dance Dance Dance.

:[article:img](src:"deze-bner-koppels-doen-mee-aan-nieuw-seizoen-dance-dance-dance.jpg" title:"De deelnemers van het nieuwe seizoen Dance Dance Dance.")

Ontslag
Zaterdag ging oud-RTL-programmadirecteur Erland Galjaard dieper in op het ontslag van Humberto bij RTL Late Night. Galjaard stond voor 'het gesprek' zelf even op het punt om de boel af te blazen. Lees hier meer over het achter-de-schermen-gesprek.

Lees ook: 'Zo zullen we ons Humberto Tans RTL Late Night herinneren'

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV