Filmrecensie: Sicario: Day of the Soldado

Filmrecensie: Sicario: Day of the Soldado
Benicio Del Toro en Josh Brolin ontvoeren dochter van drugsbaron

Film :

Het is al weer drie jaar geleden dat de film Sicario over de Mexicaanse drugsoorlog op het witte doek verscheen. Zowel bij de pers als bij het publiek werd de thriller met enthousiasme ontvangen. Voor het tweede deel moeten we het zonder Emily Blunt doen. Zij had het druk met A Quiet Place. Maar zou ze ook gemist worden in het tweede deel? Lees hier de recensie van Sicario: Day of the Soldado.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Dochter van drugsbaron
De drugsoorlog aan de Amerikaans-Mexicaanse grens is geëscaleerd. Naast de drugssmokkel neemt vooral de mensenhandel toe langs de grens. Matt Graver (Josh Brolin) en diens rechterhand Alejandro (Benicio Del Toro) gaan ditmaal een dochter van een drugsbaron ontvoeren om zo een oorlog te ontketenen tussen twee Mexicaanse kartels.

:article:img

Beoordeling van Gids.tv
Tip: bekijk eerst het eerste deel, Sicario (bekijk hier waar je kunt kijken). De verhaallijn van Emily Blunt was volledig afgerond, dus is het logisch dat ze in dit tweede deel niet meer meedoet. De twee hoofdrolspelers zijn interessante personages. Sicario: Day of the Soldado is grauw, realistisch en soms een bloedbad. Geen popcornvermaak, maar een film met een boodschap.

:article:img

Isabela Moner
Naast de twee fantastische hoofdrolspelers is de dochter van de drugsbaron (gespeeld door Isabela Moner) een prachtige aanwinst. De 17-jarige actrice speelt een verwende dochter, die later getraumatiseerd raakt door alle ellende om haar heen. Vanwege de onverwachte twist aan het einde van het verhaal, zou het zomaar kunnen dat nog een Sicario-film komt. Die is ook van harte welkom.

Cast
Naast Josh Brolin (Deadpool 2) en Benicio Del Toro (Traffic) zijn ook Catherine Keener (Get Out), Isabela Moner (Transformers 5), Matthew Modine ( Cutthroat Island) en Manuel Garcia-Rulfo (The Magnificent Seven) te zien in deze film. De regie is van Stefano Sollima (Gomorrah).

Sicario: Day of the Soldado is vanaf 5 juli te zien in de bioscoop. Genre: Actie, Drama. Tijdsduur: 122 minuten. Bekijk hier de trailer van de film.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV