Recensie Netflix-film Thor: Ragnarok

Recensie Netflix-film Thor: Ragnarok
Chris Hemsworth geeft hemelvuur als god van de donder

Kijktip :

Riemen vast, en zet je schrap voor één van de grootste rollercoasters van dit jaar! Netflix heeft vandaag Marvels Thor: Ragnarok toegevoegd aan het aanbod films. De vlaggen kunnen uit, want dit is puur popcorn met een stevige bite! Lees hier de recensie van Thor: Ragnarok.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Het verhaal
Thor zit zonder zijn alles vernietigende hamer gevangen aan de andere kant van het universum. Hij moet in een race tegen te klok proberen om naar Asgard terug te keren om Ragnarok te stoppen. De vernietiging van zijn thuiswereld en het einde van de beschaving van Asgardian liggen nu in handen van een almachtige nieuwe bedreiging, de meedogenloze godin des doods Hela (Cate Blanchett).

:article:img

Beoordeling van Gids.tv
Al het grauwe uit de voorgaande delen is verdwenen en maakt plaats voor een kleurrijk vuurwerk-spektakel in deze film. Marvel heeft de god van de donder een trap in de richting van de humor-hoek gegeven. En dat werkt fantastisch! Thor: Ragnarok is zeker een aanrader!

Misschien dat de film Guardians of the Galaxy het voorbeeld heeft gegeven voor meer humor in deze film. Want Chris Hemsworth heeft de lachers op de hand in deze actie-komedie. Gaat je hart ook sneller kloppen van science fiction en fantasie van Marvel? Dan is Netflix gegarandeerd 'the place to be' voor een heerlijk avondje uit in de wereld van Ragnarok!

Cast
Naast Chris Hemsworth (The Avengers) en Cate Blanchett (Ocean's Eight) zijn ook Jeff Goldblum (The Grand Budapest Hotel) en Idris Elba (Star Trek: Beyond) te zien in deze film. De regie is voor Taika Waititi (Hunt for the Wilderpeople).

Thor: Ragnarok is vanaf 7 september te zien op Netflix. Genre: Actie, Avontuur, Comedy. Tijdsduur: 131 minuten. IMDb score: 7,9.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV