Paul Verhoevens film Elle vrijdag op tv

Paul Verhoevens film Elle vrijdag op tv
Isabelle Huppert domineert in shockerende thriller

Kijktip :

NPO 3 zendt vrijdag de psychologische thriller Elle van de Nederlandse regisseur Paul Verhoeven uit. Na onder andere Basic instinct (1992) en Zwartboek (2006) wist de filmmaker in 2016 met Elle opnieuw te imponeren en te shockeren.

Het verhaal van Elle
De Parijse Michèle, directeur van een succesvol videogame-bedrijf, wordt in haar eigen huis verkracht. In plaats van de verkrachting te melden gaat ze door met haar leven alsof er niets is gebeurd. Totdat ze de vermoedelijke dader tegenkomt.

:article:img

Golden Globes
De prijzenregen voor Elle hield niet op. De productie werd geroemd en won diverse prijzen, zoals een Golden Globe voor beste actrice en film. Begin dit jaar werd Elle door Britse critici uitgeroepen tot beste niet-Engelstalige film van 2017.

Beoordeling van Gids.tv
De gewaagde en heftige film zal mensen net zo makkelijk intrigeren als tegen het hoofd stoten, maar dat is te verwachten van producties van Paul Verhoeven. De filmkijker die hoopt op een schel stuk arthouse wordt verrast door het complexe, meelevende en soms verrassend grappige verhaal van onconventionele verlangens. Elle is niet voor iedereen geschikt en soms extreem shockerend. Daarnaast is de film ook gedurfd en een bijzonder sterke thriller, met een fantastische Isabelle Huppert in de hoofdrol.

Elle is vrijdagavond 9 november om 22.10 uur te zien op NPO 3. Genre: Drama, Thriller. Bekijk hier de trailer van Elle of bekijk Elle op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV