Netflix-filmrecensie: The Ballad of Buster Scruggs

Netflix-filmrecensie: The Ballad of Buster Scruggs
Omnibusfilm van Coen Brothers is ode aan Wilde Westen

Kijktip :

Afgelopen vrijdag is het nieuwe project van de Coen Brothers gelanceerd op Netflix. Groot nieuws, want wie houdt van deze regisseurs, weet dat Netflix een pot goud in handen heeft. Gids.tv heeft de film gezien, lees hier de Netflix-filmrecensie van The Ballad of Buster Scruggs.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Zes verhalen
De film bestaat uit zes verhalen die elk een aspect van het leven in het Wilde Westen belichten. Het eerste verhaal start met de lachende cowboy uit de titel. Buster lijkt misschien een eenvoudige man, maar hij weet elk gevecht waarin hij verzeild raakt te winnen. Terwijl de autoriteiten hem zoeken voor moord, reist Buster rond als een soort troubadour die af en toe een liedje inzet.

:article:img

Beoordeling van Gids.tv
Orgineel, vlot en een heerlijke wegkijker. Op melancholische en bij vlagen humoristische wijze komen de zes verhalen tot leven, zoals alleen de Coen Brothers dat kunnen. De cast is om van te smullen, met onder andere Tom Waits, James Franco, Zoe Kazan en Liam Neeson. Een dikke aanrader als je het werk van deze meesterlijke regisseurs een warm hart toedraagt.

Cast
Naast Liam Neeson (The Commuter) en James Franco (The Disaster Artist) is ook Tom Waits (Peaky Blinders) te zien in deze film. De regie is voor Ethan Coen en Joel Coen (True Grit).

The Ballad of Buster Scruggs is vanaf 16 november op Netflix te zien. Genre: Western. Tijdsduur: 133 minuten. Bekijk hier de trailer van de film.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV