Filmrecensie: Mary Poppins Returns

Filmrecensie: Mary Poppins Returns
Emily Blunt in een prachtige liefdesbrief aan het orgineel

Film :

Afgelopen donderdag is de nieuwe Disneyfilm Mary Poppins Returns in première gegaan in de Nederlandse bioscopen. Zingen in films niet leuk? Dan moet je de zaal verlaten. Wel leuk? Wees meer dan welkom in de fantastische wereld van Mary Poppins! Lees hier de filmrecensie van Mary Poppins Returns.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Bekijk hier al onze filmrecensies.

Supercalifragilisticexpialidocious
Het verhaal van Mary Poppins returns speelt zich zo’n 25 jaar na de orginele film af. Terwijl er grote crisis heerst in het land, keert de magische nanny terug om de kinderen van Banks en de kinderen van Michael door een zware periode in hun leven te loodsen. Samen met haar vriend Jack laat zij het gezin weer het grote plezier in het leven zien.

Emily Blunt is Mary Poppins

Beoordeling van Gids.tv
Vaak is een tweede deel minder goed als het orgineel. Emily Blunt brengt samen met de rest van de geweldige cast een ode aan de orginele versie, waar liefde en hoop regeren. De film geeft een paar positieve levenslessen mee, zonder er verder ook maar een woord aan vuil te maken. De film blinkt uit als er kleine liedjes worden gezongen, en pakt uit in bombastische decors, muziek en sfeer. Dit tweede deel is groots en meeslepend, mits je musical een warm hart toedraagt. Als dan ook nog actrice Angela Lansbury (Murder, She Wrote) als de ballonnenverkoopster het nummer Nowhere to Go But Up inzet, is het feest compleet!

Cast
Naast Emily Blunt (A Quiet Place) en Angela Lansbury (Little Women) zijn onder andere ook Ben Whishaw (Spectre) en Meryl Streep (Into the Woods) te zien in deze film. De film is geregisseerd door Rob Marshall (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides).

Mary Poppins Returns is vanaf 20 december 2018 te zien in de bioscopen. Genre: Musical, Fantasy. Tijdsduur: 132 minuten. Lees hier meer over Mary Poppins Returns.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV