Filmrecensie: The Mule

Filmrecensie: The Mule
Clint Eastwood is drugskoerier voor Mexicaans drugskartel

Film :

Vanaf 7 maart 2019 is de spannende film The Mule van Clint Eastwood te zien in de Nederlandse bioscopen. Opa Earl is failliet en zijn huis staat te koop. Maar dan krijgt hij een crimineel aanbod om zo snel bakken met geld te verdienen. Gids.tv kreeg de unieke kans om deze film al eerder te zien. Lees hier de filmrecensie van The Mule.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Drugskoerier voor Mexicaanse kartel Sinaloa
Clint Eastwood schittert als Earl Stone, een eenzame man van in de tachtig. Hij gaat failliet en ziet zich daarom genoodzaakt om zijn bedrijf te sluiten. Hij krijgt werk aangeboden waar hij alleen voor hoeft te rijden. Simpel toch? Maar zonder het te beseffen wordt Earl een drugskoerier voor een berucht en gevaarlijk Mexicaans drugskartel.

Clint Eastwood en Dianne Wiest in de film The Mule

Beoordeling van Gids.tv
Met zijn leeftijd van 88 jaar speelt Clint Eastwood de hoofdrol én doet hij de regie. Een geweldige prestatie van een acteur die al zoveel beroemde films achter zijn naam heeft staan. Het verhaal van The Mule is gebaseerd op waargebeurde gebeurtenissen. Daardoor zit je met verbazing en ontroering te kijken hoe het met deze man af zal lopen in een wereld vol criminaliteit en meedogenloze drugsbazen. Naast de zeer spannende momenten zit er ook veel humor in deze film. Verwacht geen actiefilm, maar wel een goede film over het verliezen van familie, een levensgevaarlijk drugskartel en DEA-agenten die hem op de hielen zitten. Een sterke productie waarmee Eastwood wederom weet te verrassen.

Cast
Naast Clint Eastwood (Million Dollar Baby) en Bradley Cooper (A Star is Born) zijn ook Laurence Fishburne (The Matrix), Andy Garcia (The Godfather Part III) en Dianne Wiest (Edward Scissorhands) te zien in deze film.

The Mule is vanaf 7 maart 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Misdaad, Drama. Tijdsduur: 117 minuten. IMDb-score 7,2. Lees hier meer over de film The Mule.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV