Deze films zijn nieuw op Netflix in maart 2019

Deze films zijn nieuw op Netflix in maart 2019
Triple Frontier, Wonder Woman en nog veel meer

Kijktip :

De maand maart 2019 is inmiddels in volle gang en streamingdienst Netflix heeft een paar zeer sterke filmreleases voor ons in petto. Zo komt op 13 maart de gloednieuwe Neflix-Original Triple Frontier uit met onder andere Ben Affleck, Oscar Isaac en Charlie Hunham in de hoofdrol. Maar welke leuke films zijn nog meer nieuw op Netflix in maart 2019?

Lees ook: Nieuw op Netflix: de films februari 2019.

1. Jurassic Park 1, 2 en 3 (1 maart)
Dino-klassiekers en revolutionaire films Jurassic Park komen naar Netflix. Voor diegene die deze films gemist hebben, en voor de nieuwe generatie een absolute must-see. Steven Spielberg liet de wereld in 1993 trillen met deze sensatiefilms over een dino-pretpark op rampspoed. Kijk hier waar je de film Jurassic Park nog meer kunt streamen.

2. The Boy Who Harnessed the Wind (1 maart)
Dit waargebeurde verhaal wordt door het publiek goed ontvangen, en kreeg een IMDb-score van 7,5. Een film over de dertienjarige William en woont in Malawi. Hij kan niet langer naar school, omdat zijn ouders het niet meer kunnen betalen. Met behulp van een oude fiets bouwt hij een windmolen. Het doel: het dorp waarin hij woont redden van de hongersnood. Lees hier meer over de film The Boy Who Harnessed the Wind.

3. The Pursuit of Happyness (1 maart)
Zakdoeken en tranen verzekerd in een hartverwarmende film met Will Smith in de hoofdrol. Het leven van Chris Gardner bestaat uit onbetaalde rekeningen en onverkoopbare handel. Wanneer zijn vrouw hem verlaat, moet hij hun vijfjarige zoontje Christopher alleen opvoeden. Lees hier waar je de film The Pursuit of Happyness kunt bekijken.

4. The Zookeeper's Wife (3 maart)
De dierentuin van Warschau wordt met veel toewijding beheerd door Jan Zabinski (Vlaming Heldenbergh) en zijn vrouw Antonina (Jessica Chastain). Dan vallen in 1939 de nazi’s binnen. Kijk hier waar je de film The Zookeepers's Wife kunt streamen.

5. Despicable Me 1 & 2 (12 maart)
Illumination Entertainment zorgde voor een blockbusterfilm die wereldwijd zeer populair was. Gru de superschurk met zijn gele Minions in actie in een weergaloze animatiefilm voor jong en oud. Kijk hier waar je de film Despicable Me nog meer kunt streamen.

6. Triple Frontier (2019, 13 maart)
Netflix pakt uit met een supercast in deze spiksplinternieuwe Netflix-Original. Zo spelen onder andere de acteurs Ben Affleck en Oscar Isaac de hoofdrol in deze productie. Groep vrienden moeten een levensgevaarlijke Zuid-Amerikaanse drugsbaron uitschakelen. Lees hier meer over de film Triple Frontier.


Ben Affleck, Charlie Hunnam, Garrret Hudland en Pedro Pascal in de film Triple Frontier

7. Inglourious Basterds (26 maart)
De unieke regisseur Quentin Tarantino doet het weer. Dit keer komedie combineren met oorlog. Snoeihard, maar als je er van hou een heerlijke vlijmscherpe film. Met onder andere Brad Pitt en Christoph Waltz in de hoofdrol. Lees hier waar je deze film Inglourious Basterds kunt kijken.

8. Wonder Woman (11 april)
Actrice Gal Gadot schittert in de superheldenfilm Wonder Woman van DC Comics. En als je goed oplet zie je ook nog onze eigen Friese supermodel Doutzen Kroes voorbij komen. Lees hier waar je Wonder Woman kunt streamen.

9. Spider-Man: Homecoming (8 april)
Peter Park alias Spiderman in een nieuw avontuur. En al zijn de meeste mensen superhelden-moe, deze productie kreeg een hoge IMDb-score van een 7,5. Hoofdrollen onder andere voor Tom Holland, Robert Downey Jr. en Michael Keaton. Bekijk hier waar je de film Spider-Man: Homecoming kunt bekijken.

10. Baby Driver (6 april)
Weergaloze soundtrack, plus een frisse en snelle film waar de vonken letterlijk van af vliegen. Het zou zonde zijn als je deze film zou overslaan als je weet dat de gevallen acteur Kevin Spacey een rol heeft in deze productie. Absolute aanrader met een IMDb-score van 7,6. Lees hier waar je de film Baby Driver kunt streamen.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV