Nieuw toegevoegde oorlogfilms op Videoland

Nieuw toegevoegde oorlogfilms op Videoland
The Imitation Game, Hunter Killer en meer

Kijktip :

De afgelopen weken heeft Videoland weer veel sterke titels toegevoegd aan hun aanbod. Zo is het duikboten-spektakel Hunter Killer met Gerard Butler rechtstreeks uit de bioscoop op de streamingdienst terecht gekomen. Bekijk hier vijf nieuw toegevoegde oorlogsfilms op Videoland.

Lees hier het artikel: Dit zijn de nieuwe films bij Videoland in maart 2019

1. The Imitation Game (2014, IMDb ★ 8,0)
Een kijktip is absoluut deze film met topacteur Benedict Cumberbatch in de hoofdrol als held Alan Turing. De opdracht is het kraken van de Enigmacode, die de Duitsers voor al hun communicatie gebruiken en daarmee één van de belangrijkste sleutels voor het beëindigen van de Tweede Wereldoorlog. Zeer onderhoudend en ontroerende film die het kijken meer dan waard is. Lees hier meer over de film The Imitation Game.

2. Zwartboek (2006, IMDb ★ 7,8)
De joodse verzetsvrouw Rachel Stein (Carice van Houten) infiltreert bij de nazi’s onder de Hollandse naam Ellis de Vries. Hiermee heeft zij eigenlijk maar één doel en dat is wraak. Zeer spannende oorlogsfilm van regisseur Paul Verhoeven. Lees hier meer over de film Zwartboek.

3. Kilo Two Bravo (ook bekend als Kajaki (2014, IMDb ★ 7,1)
Deze waargebeurde oorlogsfilm speelt zich af in Afghanistan, september 2006. Een groepje jonge Britse soldaten verlaat hun post om de Taliban vast te zetten. Wanneer ze door een opgedroogde rivierbedding trekken, stapt één van hen op een landmijn. Lees hier meer over de film Kilo Two Bravo.

4. Hunter Killer (2018, IMDb ★ 6,6)
Een Amerikaanse commandant van een onderzeeër moet samenwerken met een Navy SEAL om de gekozen Russische president te redden. Zinderende stiltes en harde explosies in deze aardige onderzeeboot-spektakelfilm uit 2018. Lees hier meer over de film Hunter Killer.

5. Sobibor (2018, IMDb ★ 6,3)
Waargebeurd oorlogsdrama over de grote ontsnapping uit concentratiekamp Sobibór op 14 oktober 1943. Honderden gevangenen komen in opstand tegen de nazi’s en vechten zich een weg naar buiten. Lees hier meer over de film Sobibor.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand.Lees hier al onze filmrecensies.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV