Filmrecensie: Shazam!

Filmrecensie: Shazam!
Zachary Levi in kek superheldenpak vol bliksem en humor

Film :

Vanaf donderdag 4 april is de nieuwe DC Comics Shazam! te zien in de Nederlandse bioscopen. Het superhelden-genre weet zichzelf altijd weer opnieuw uit te vinden, want deze keer brengt acteur Zachary Levi een big smile op je gezicht. Lees hier de filmrecensie van Shazam!

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Superkrachten vol bliksem
In iedereen schuilt een superheld. Het vereist alleen wat speciale magie om deze eruit te halen. In het geval van Billy Batson (Asher Angel), kan dat door één woord te roepen: SHAZAM! Het 14 jarige pleegkind kan zo met behulp van een oude tovenaar in de volwassen superheld Shazam (Zachary Levi) veranderen. Van binnen is hij nog een kind. Maar van buiten heeft deze superheld een groot gespierd lichaam en ontdekt hij zijn superkrachten. En dan komt hij ook nog een schurk genaamd Dr. Thaddeus Sivana (Mark Strong) tegen.

Jack Dylan Grazer en Zachary Levi in de film Shazam!

Beoordeling van Gids.tv
Verbazingwekkend leuke film, die we niet zagen aankomen. Met een overschot aan films over superhelden is Shazam! een verrassende leuke familiefilm (niet voor kleine kinderen) geworden. Naast een zeer grappige Zachary Levi, maakt de jonge acteur Jack Dylan Grazer (IT) er ook een feest van, als er paniek in het verhaal is. DC Comics heeft al laten zien hoe je een blockbusterfilm als Aquaman moet maken. Ook Shazam! is geslaagd. Al vraag je je wel de hele tijd af waarom ze deze productie niet met de kerstdagen uitbrengen.

Cast
Naast Zachary Levi (Thor: Ragnarok) en Asher Angel (On Pointe) zijn ook Jack Dylan Grazer (Beautiful Boy), Djimon Hounsou (Gladiator), en Mark Strong (Kingsman: The Golden Circle) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door David F. Sandberg (Annabelle: Creation).

Shazam! is vanaf 4 april 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Actie, Komedie. Tijdsduur: 132 minuten. Lees hier meer over de film Shazam!

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV