Mary Poppins Returns vanaf deze week thuis te streamen

Mary Poppins Returns vanaf deze week thuis te streamen
Bekijk waar je deze Disney-blockbuster nu kunt zien

Kijktip :

Vanaf deze week is Disneys Mary Poppins Returns gewoon thuis op de bank beschikbaar. Met een geweldige soundtrack, een prachtig verhaal en de beeldschone actrice Emily Blunt als Mary Poppins. Een feest in de bioscoop en nu heb je dus de kans om dit feest naar je huiskamer te halen.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze recensies.

Nowhere to Go But Up
Het verhaal van Mary Poppins Returns speelt zich zo’n vijfentwintig jaar na de orginele film af. Terwijl er een grote crisis heerst in het land keert de magische nanny terug om de Banks-kinderen én de kinderen van Michael Banks door een zware periode in hun leven te loodsen. Samen met haar vriend Jack brengt ze het plezier in het leven van de familie terug.

Emily Blunt als Mary Poppins Returns in de scène: The Royal Doulton Bowl

Filmprijzen en filmrecensies
Deze Disneyproductie is door veel critici de hemel in geschreven. Vooral het nostalgische gevoel van vroeger wordt prachtig teruggehaald in deze nieuwe versie. Ook de soundtrack viel in de smaak: die werd genomineerd voor diverse belangrijke filmprijzen, waaronder de Oscars voor Beste Muziek en Beste Lied. Lees hier de film recensie van Mary Poppins Returns op Gids.tv.

Mary Poppins Returns streamen
Vanaf deze week is Mary Poppins Returns dus te streamen op iTunes, Pathé Thuis en Google Play. Prijzen voor het aankopen van de film liggen ongeveer op 13 euro voor SD en 16 euro voor HD en dan kun je Mary Poppins Returns zo vaak terugzien als je wilt. Op Bol.com kun je ook voor € 19,99 de dvd en blu-ray van Mary Poppins Returns bestellen en deze wordt in de week van 26 april 2019 thuisbezorgd.

Mary Poppins Returns is vanaf 26 april 2019 beschikbaar op blu-ray en dvd. Bekijk hier het overzicht waar je Mary Poppins Returns kunt streamen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV