Filmrecensie: Dragged Across Concrete

Filmrecensie: Dragged Across Concrete
Mel Gibson en Vince Vaughn in brute slowburn misdaadfilm

Film :

Vanaf 2 mei 2019 is de nieuwe film Dragged Across Concrete te zien in de Nederlandse bioscopen. Acteurs Mel Gibson en Vince Vaughn in een trage, maar keiharde misdaadfilm. De maarliefst 158 minuten durende film wordt een 'beleving' met een snoeiharde finale. Lees hier de filmrecensie van Dragged Accross Concrete.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Keiharde criminele onderwereld
Het verhaal volgt twee politiemannen. Een ervaren agent en zijn jongere, wispelturige partner. Wanneer er videobeelden van de twee opduiken, waarop hun onconventionele werkwijze te zien is, worden ze geschorst. Krap bij kas en zonder opties ziet het tweetal geen andere uitweg dan zich in de meedogenloze criminele onderwereld te storten.

Mel Gibson en Vince Vaughn in de film Dragged Across Concrete

Beoordeling van Gids.tv
De bioscoopbezoeker met weinig tijd kan deze film beter overslaan. Dragged Accross Concrete duurt 158 minuten. Geduld is een schone zaak in deze slowburn-misdaadfilm. Regisseur S. Craig Zahler (Brawl in Cell Block 99) neemt de tijd om een verhaal te vertellen en dat werkt erg goed. Een verhaal ontvouwt zich langzaam in een weerzinwekkende harde (echt niet voor tere zielen), maar erg sterke film. Vooral in het tweede deel van de film is de spanning om te snijden. Je ziet acteur Mel Gibson in een rol die op zijn lijf is geschreven. Ook de chemie tussen Gibson en Vince Vaughn is verrassend. Een film voor mensen met geduld en stalen zenuwen.

Naast Mel Gibson (Braveheart) en Vince Vaughn (Wedding Crashers) zijn ook Tory Kittles (Olympus Has Fallen) en Jennifer Carpenter (Dexter) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door S. Craig Zahler (Bone Tomahawk).

Dragged Across Concrete is vanaf 2 mei 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Misdaad, Actie. Tijdsduur: 158 minuten. IMDb-score 7,2. Lees hier meer over de film Dragged Across Concrete.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV