Bond 25 onthult crew en details

Bond 25 onthult crew en details
Rami Malek als schurk, oude en nieuwe Bond girls

Film :

Op donderdag 25 april heeft in Jamaica de Live Reveal van de nieuwe Bond-film Bond 25 plaatsgevonden. Er werden op die middag een heel aantal details over locaties, cast en crew bekend gemaakt. Gids.tv zet de ontwikkelingen op een rij.

Plotontwikkelingen
Een korte synopsis van de nieuwe film geeft een aantal details weg over de verhaallijn van Bond 25.

James Bond kan niet lang van zijn rust op Jamaica genieten als zijn oude vriend van de CIA Felix Leiter hem om hulp vraagt. De missie gaat om het redden van een ontvoerde wetenschapper. Een missie die veel verraderlijker en gevaarlijker is dan hij op het eerste gezicht oogt. Het verhaal leidt Bond naar een mysterieuze schurk die de beschikking over gevaarlijke nieuwe technologie heeft…

Schurken


De grote schurk in de nieuwe Bond gaat worden vertolkt door oscarwinnaar Rami Malek (Bohemian Rhapsody). Welke James Bond-villain hij gaat spelen, is nog niet bekend.


Een aantal sleutelspelers uit oudere Bond-films komen opnieuw terug in deze vijfentwintigste. Jeffrey Wright speelt Bond's boezemvriend Felix Leiter, die overigens al door zeven verschillende acteurs is gespeeld. Ralph Fiennes keert terug als M, de baas van James Bond. We zagen hem al eerder in Skyfall.

Bondgirls


Ana de Armas is de eerste en nieuwe Bondgirl in Bond 25. De Spaans-Cubaanse actrice speelde al eerder met Daniël Craig in Knives Out. Ook keert Léa Seydoux terug als Madelin Swann (eerder gezien in Spectre) en speelt Lashana Lynch (Captain Marvel) een rol als Bondgirl.

Locaties
Begin april werden er een aantal dagen opnames gemaakt in Hakadal, ongeveer 40 kilometer boven Oslo. Ook in Jamaica, waar het Live Reveal-event plaatsvond, worden opnames gemaakt voor de film. De historische Italiaanse stad Matera is ook een officiële Bond 25-filmlocatie.

Bond 25 is - volgens de huidige planning - op 9 april 2020 in de Nederlandse bioscopen te zien. Bekijk de filminformatie van Bond 25.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV