Film update: Eerste reacties Once Upon a Time in Hollywood, Meer over de nieuwste Nolan en Ghostbusters 3(1/2)

Film update: Eerste reacties Once Upon a Time in Hollywood, Meer over de nieuwste Nolan en Ghostbusters 3(1/2)
Wekelijks portie filmnieuws op Gids.tv

Nieuws :

In de wondere wereld van film gebeurt er elke week heel veel. Op Gids.tv praten we je elke zaterdag bij over het laatste filmnieuws en Hollywoodgeruchten!

Tarantino in Cannes: Reacties op Once Upon a Time
Once Upon a Time in Hollywood is deze week op het filmfestival van Cannes in première gegaan. Zo'n beetje alle reacties op het festival waren uitermate positief en de film kreeg een uitermate lange staande ovatie. Fantastische eerste resultaten voor regisseur Quentin Tarantino. We gaan hem in de zomer in de bioscoop bewonderen...

Nieuwe Christopher Nolan heet...
Tenet. Het betekent zoiets als dogma of leerstelling. Bijzondere titel misschien, maar het belooft ook een bijzondere film te worden. Met een cast met sterren als Kenneth Branagh, Robert Pattinson (Batman?), Aaron Taylor-Johnson en Michael Caine heb je wel een bijzondere club mensen achter je staan. In juli 2020 gaan we de film in de bioscopen aanschouwen.

:[img:google](url:"https://cdn1.thr.com/sites/default/files/imagecache/scale_crop_768_433/2018/09/christopher_nolan.jpg" title:"Christopher Nolan op het festival van Cannes")

Ghostbusters-producer weet meer over Ghostbusters 3 (& een half)
Dan Aykroyd is een acteur die we kennen uit de eerdere Ghostbusters-films. De nieuwe film, die in 2020 in de bioscopen zal zijn, is nu in pre-productie. Hierover deed de acteur, die nu als producent meewerkt aan de film, een aantal opvallende uitspraken. Zo zou hij bezig zijn aan een spin-off serie van de film, die zich afspeelt op een high school in de jaren 60, zouden zij veel aan het werk zijn met poppen en zou de film een klein horror-tintje kunnen krijgen. We zijn benieuwd wat van de geruchten waar is...

Kort nieuws: Eerste trailer Terminator: Dark Fate, Detective Pikachu krijgt snel vervolg

Detective Pikachu zal snel een vervolg krijgen. De studio's (WB, Legendary Pictures en Pokemon Company) zijn druk bezig, en Oren Uziel (scenarioschrijver van Detective Pikachu) is bezig aan het script.

Filmrecensies
Bekijk de nieuwe recensies van onze filmrecensent Barry Kuiper. Deze week: The Sun is Also a Star, Disney live-action remake Aladdin, superheldenhorror Brightburn en de Elton John biopic Rocketman.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV