Film update: Bijzondere posters The Lion King, eerste details Onward en nieuwe Men in Black een flop?

Film update: Bijzondere posters The Lion King, eerste details Onward en nieuwe Men in Black een flop?
Wekelijks portie filmnieuws op Gids.tv

Nieuws :

In de wondere wereld van film gebeurt er elke week heel veel. Op Gids.tv praten we je elke zaterdag bij over het laatste filmnieuws en Hollywoodgeruchten!

Nieuwe posters Disney's Lion King
Om te vieren dat we nog 50 dagen moeten wachten tot de release van Disney's nieuwste live-action remake, The Lion King, pakte Disney deze week uit met een flink aantal karakterposters. Posters die ons, net als vele anderen, doen denken aan posters voor een Disney Nature film. Wat kunnen we er van verwachten? Ga dat zien, in juli. Kijk ondertussen ook de nieuwe remake uit de Disney-stal, Aladdin

Eerste details en beelden Pixar Onward
Deze week kwamen de eerste details over de nieuwe Pixar film Onward naar buiten. En, surprise surprise, ook een trailer! Bekijk het nieuwe avontuur met Chris Pratt en Tom Holland in 2020.

Men in Black: International een flop?
De vooruitzichten voor de nieuwste Sony-film Men in Black: International zijn op zijn zachtst gezegd 'niet best'. De verwachting is namelijk dat de nieuwe film van Hemsworth & Thompson (Chris Hemsworth en Tessa Thompson, een duo bekend uit Thor: Ragnarok) maar 40 miljoen gaat ophalen in het openingsweekend, wat de slechtste opening ooit voor een MiB-film zou zijn. We gaan het zien...

Kort nieuws

  • Dit is wat de 'kenners' zeggen over het zomerseizoen 2019.
  • Er werd eerder al flink gespeculeerd, maar het is waar: Robert Pattinson is de nieuwe Batman.
  • Onverwacht misschien, maar: Fans willen een Solo, A Star Wars Story sequel! De hashtag #MakeSolo2Happen ging deze week trending. Ron Howard ziet het in ieder geval wel zitten!

Filmrecensies
Bekijk en lees ook even de nieuwste filmrecensies van onze filmrecensent Barry Kuiper! Deze week: Tolkien! Bekijk hier ook alle filmrecensies van Barry.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV