Deze 10 films zijn in de maand juli 2019 te zien op Netflix

Deze 10 films zijn in de maand juli 2019 te zien op Netflix
Blade Runner 2049, Minions, It en nog veel meer

Kijktip :

De zomer van 2019 is in volle gang met tropische temperaturen, maar dat wil niet zeggen dat Netflix niks meer te melden heeft. Integendeel: deze maand ontploft bijna van de leuke titels, zoals Tim Burtons Dark Shadows en - het de hemel ingeprezen - Blade Runner 2049. Bekijk hier 10 nieuwe films op Netflix in de maand juli.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

1. Dark Shadows (1juli)
De critici waren niet allemaal even enthousiast over deze vampierenkomedie van regisseur Tim Burton (Edward Scissorhands). Toch is deze film met een bizarre familie in de hoofdrol zeker het checken waard. De ingrediënten: een vampier (Johnny Depp) die harten breekt, een vloek en een verlossing in het jaar 1972. Bekijk hier waar je de film Dark Shadows nog meer kunt streamen.

2. It's Complicated (1 juli)
Zet acteurveteranen Meryl Streep, Alec Baldwin en Steve Martin bij elkaar in een film, en je hebt een prima comedy te pakken. Het leven kan raar lopen: tien jaar na hun scheiding zien Jane en Jake elkaar weer omdat hun zoon afstudeert, waarna ze onverwacht samen in bed belanden. Hoe zal dit aflopen? Lees hier waar je de film It's Complicated nog meer kunt streamen.

3. Just Go with It (1juli)
Comedyhelden Adam Sandler en Jennifer Aniston hebben met hun nieuwste Netflix-film Murder Mystery een hit in handen. Als je wil weten waar die chemie vandaan komt, kom je uit bij Just Go with It. In deze komedie uit 2011 probeert Aniston Sandler uit de brand te helpen door net te doen alsof ze zijn vrouw is. Bekijk hier waar je de film Just Go with It nog meer kunt streamen.

4. This Is 40 (1 juli)
Veertig worden en keihard crashen in een midlife-crisis, daarover gaat deze comedy met genrefavorieten Paul Rudd en Leslie Mann in de hoofdrollen. Het koppel leeft met duizenden vragen. Is dit alles? Leef ik in een sleur, en is ons leven niet voorbij nu we kinderen hebben? Lees hier waar je de film This is 40 nog meer kunt streamen.

5. Minions (4 juli)
Illumination Entertainment kwam in 2015 met een wereldwijde blockbuster met deze gele zetpillen in de hoofdrol. De Minions uit de Despicable Me-filmreeks kregen namelijk een eigen animatiefilm. Deze humanoïde wezens bestaan al sinds het begin der tijden, met als doel kwaadaardige wezens dienen. Hilarische animatiefilm die je niet mag missen. Lees hier waar je de film Minions nog meer kunt streamen.

6. Blade Runner 2049 (7 juli)
Deze Amerikaanse neo noir-sciencefictionfilm uit 2017 is een vervolg op de film Blade Runner uit het jaar 1982. Critici waren lyrisch enthousiast over deze productie, die eigenlijk meer een ervaring dan een film is. Fenomenale kostuums, visueel overdonderend, een heerlijke hypnotiserende sfeer en een topcast met Harrison Ford, Ryan Gosling en de Nederlandse actrice Sylvia Hoeks in de rol van haar leven. Gaat dat zien! Lees hier waar je de film Blade Runner 2019 nog meer kunt streamen.

Sylvia Hoeks als Luv in de film Blade Runner 2049

7. Easy A (14 juli)
Emma Stone (La La Land, The Favourite) speelt in de coming-of-age-comedy Easy A de onzekere studente Olive. Ze helpt jongens die hun maagdelijkheid willen verliezen door net te doen alsof ze met hun naar bed gaat. Deze film is geregisseerd door Will Gluck (Friends with Benefits). Lees hier waar je de film Easy A nog meer kunt streamen.

8. Snow White and the Huntsman (15 juli)
Sneeuwwitje, maar dan evil en donker. Deze productie is op en top fantasy met een fantastische cast. Wat dacht je van Kristen Stewart (Sneeuwwitje), Chris Hemswort en Sam Claflin? Maar vooral Charlize Theron viel in de smaak; zij speelt een boze, gestoorde versie van de duistere Koningin. Lees hier waar je de film Snow White and the Huntsman nog meer kunt streamen.

9.Pacific Rim (20juli)
Duizend bommen en granaten met gigantische monsters ('kaiju'). Deze wezens reizen via een interdimensionale poort in de Grote Oceaan naar de Aarde en vallen hier één voor één aan. De mensheid heeft even grote robots gebouwd ('Jaegers') om zich tegen de monsters te verdedigen. Popcornentertainment waarbij het verstand op nul mag van van topregisseur Guillermo del Toro (The Shape of Water). Lees hier waar je de film Pacific Rim nog meer kunt streamen.

10. It (21 juli)
Over twee maanden komt de horrorclown Pennywise terug in de film It: Chapter 2 (release 5 september). Het eerste deel, It (2017), komt naar Netflix! Deze adaptatie van horrorschrijver Stephen Kings boek was een grote hit in de bioscoop. Een rustig Amerikaans stadje staat centraal, dat geterroriseerd wordt door de duistere demon It, in de vorm van een horrorclown. Bekijk hier waar je de film It kunt streamen.

Lees hier het artikel: Deze 10 films zijn in de maand mei 2019 te zien op Netflix met onder meer de topfilms Mother! en de gloednieuwe film Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile met Zac Efron.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV