Recensie: Good Boys is een tienercomedy voor volwassenen

Recensie: Good Boys is een tienercomedy voor volwassenen
Twaalfjarige in een avontuur vol drugs, seksartikelen en voyeurisme

Film :

Sinds afgelopen donderdag is de nieuwe film Good Boys te zien in de Nederlandse bioscopen. De makers van Superbad, Bad Neighbours en Sausage Party komen met deze nieuwe komedie over drie vrienden met grote problemen. Hoe krijg ik mijn vaders drone terug, hoe moet ik zoenen en hoe werkt een sling? Lees hier de filmrecensie van Good Boys.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Zoenen of een slok bier?
Als hij wordt uitgenodigd voor zijn eerste feestje raakt de 12-jarige Max (Jacob Tremblay) in paniek omdat hij niet weet hoe hij moet zoenen. In de hoop een spoedcursus te krijgen besluiten Max en zijn beste vrienden Thor (Brady Noon) en Lucas (Keith L. Williams) om de drone van Max zijn vader te gebruiken om hiermee een zoenend stelletje te bespioneren. Maar alles loopt mis als de drone kapot gaat.

Keith L. Williams, Brady Noon en Jacob Tremblay in de film Good Boys

Beoordeling van Gids.tv
Orgineel en grappig of goedkoop en plat? Dat is de vraag bij dit soort comedyfilms met wel hele jonge acteurs in de hoofdrol. Good Boys is soms lachwekkend maar vaak ook grof, ongemakkelijk en ontzettend flauw. Aan acteertalent overigens geen gebrek: alle drie de jongens hebben in grote films of series gestaan. Maar toch valt Jacob Tremblay, bekend van prachtige films als Room en Wonder, het meest op. Is dit genoeg om anderhalf uur leuk te blijven? Hoe meer de film het einde nadert, hoe zwakker en flauwer de grappen worden. Soms leuk maar nooit heel sterk.

Cast
Naast Jacob Tremblay (Wonder) en Keith L. Williams (The Last Man On Earth) is ook Brady Noon (Boardwalk Empire) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Lee Eisenberg en Gene Stupnitsky (Bad Teacher).

Good Boys is vanaf 22 augustus te zien in de Nederlandse Bioscopen. Genre: Comedy. Tijdsduur: 95 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV