Dance Dance Dance begint vrijdag aan een nieuw seizoen - maar wel op SBS 6

Dance Dance Dance begint vrijdag aan een nieuw seizoen - maar wel op SBS 6
Wordt dansprogramma ook succes op andere zender?

Kijktip :

Programma's als Ik hou van Holland en Postcode Loterij Miljoenenjacht hebben bewezen op SBS 6 net zo'n groot succes te kunnen zijn als op RTL 4. Hoe zal het Dance Dance Dance verlopen? Een belangrijk programma voor Wendy van Dijk, die als nieuwe presentatrice instapt.

BN'ers
In Dance Dance Dance nemen vijf koppels van bekende Nederlanders het tegen elkaar op. Na een intensieve voorbereiding proberen ze de jury op de dansvloer te overtuigen, en met behulp van digitale technieken ontstaan spectaculaire optredens. De deelnemende BN'ers zijn:

  • Zangeres Sharon Doorson en acteur Géza Weisz
  • Zanger/presentator Danny de Munk en zijn dochter Bo
  • Zangtrio OG3NE met de zussen Lisa, Shelley en Amy
  • Zanger Vinchenzo en online content creator/model Nochtli Peralta Alvarez
  • Actrice Susan Visser en acteur Thomas Cammaert

Videoclips en filmscènes
De optredens in Dance Dance Dance zijn gebaseerd op fragmenten die iedereen kent, van populaire videoclips tot iconische filmscènes. De dansers worden beoordeeld door een jury, bestaande uit Igone de Jongh, Jan Kooijman en Timor Steffens. De presentatie is in handen van Wendy van Dijk en Jandino Asporaat, die het stokje overnemen van respectievelijk Chantal Janzen en Humberto Tan (hoewel Asporaat het programma van 2015 tot 2017 al presenteerde).

Het nieuwe seizoen van Dance Dance Dance is vanaf vrijdag 27 september wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Dance Dance Dance terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV