Vanavond op tv: terugkeer Dance Dance Dance, start van The Masked Singer en meer

Vanavond op tv: terugkeer Dance Dance Dance, start van The Masked Singer en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 27 september

Kijktip :

Vanaf vanavond wordt ook de vrijdagavond het toneel van de kijkcijferstrijd tussen RTL 4 en SBS 6. Tot nu toe is SBS de koploper, maar blijft dat zo? Na de start van The Masked Singer en Dance Dance Dance zullen we het weten. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 27 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: The Masked Singer

RTL 4
20:30 uur

RTL komt met de spectaculaire nieuwe show The Masked Singer, dat in het buitenland al heeft bewezen een succesformule te zijn. Twaalf BN'ers hullen zich in bijzondere kostuums en geven een spetterend optreden weg. Aan de twee panels (bestaande uit Carlo Boszhard en Loretta Schrijver en Gerard Joling en Buddy Vedder) de taak om te ontmaskeren wie het zijn. Het publiek bepaalt elke aflevering welke BN'er zijn masker af moet zetten en de strijd moet verlaten.

Terug: Dance Dance Dance

SBS 6
20:30 uur

SBS valt terug op een format dat zich al als kijkcijferkanon heeft bewezen. Dance Dance Dance komt over van RTL en wordt gepresenteerd door Jandino Asporaat en Wendy van Dijk. Vijf koppels van BN'ers binden hier de strijd met elkaar aan: ze dansen choreografieën uit populaire videoclips of iconische filmscènes, waarna ze worden beoordeeld door een vakkundige jury. Welke BN'ers zullen dit seizoen de beste dansers zijn?

Nieuw: Cheat

Eén
20:40 uur

Tussen al het entertainmentgeweld door kun je op de Vlaamse zender België Eén terecht voor de spannende psychologische thrillerserie Cheat. De vierdelige serie wordt vanavond en volgende week vrijdag met dubbele afleveringen uitgezonden. Centraal staat de gevaarlijke relatie tussen universiteitsprofessor Leah Dale en haar studente Rose. Een simpele discussie over een verdacht briljant essay loopt helemaal uit de hand.

Live: WK Atletiek 2019

NPO 3
22:55 uur

Vandaag is de eerste dag van het wereldkampioenschap atletiek in Doha, Qatar. In de snikhete woestijn moeten de vrouwen ruim 42 kilometer afleggen: de marathon staat op het programma. Tot en met zondag 6 oktober is het WK Atletiek elke avond live te zien op NPO 3. De presentatie is in handen van Dione de Graaff, die gezelschap krijgt van oud-atleet Gregory Sedoc. Hij zal de analyses verzorgen. Het commentaar is van Léon Haan en Jeroen Stekelenburg is in Doha voor reportages.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV