Fraaie dramafilm People Like Us vanavond te zien op SBS 9

Fraaie dramafilm People Like Us vanavond te zien op SBS 9
Nabestaanden zien elkaar voor het eerst

Kijktip :

Op de zondagavond mag je gerust een keer genieten van een simpele, maar leuke dramafilm. Lekker onderuitgezakt op de bank met een natje en een droogje kun je deze zondag kijken naar People Like Us, waarin enkele nabestaanden elkaar voor het eerst zien.

Het verhaal
We maken kennis met Sam Harper (gespeeld door Chris Pine), een vlotte verkoper van in de twintig. Alles loopt voor hem op rolletjes, maar plotseling valt zijn nieuwste deal in het water als hij hoort dat zijn vader is overleden. Met flinke tegenzin keert Sam terug naar huis om de erfenis van zijn ouweheer te regelen, maar daar komt hij voor een verrassing te staan: hij blijkt een dertigjarige zus te hebben, genaamd Frankie (Elizabeth Banks). Wanneer ze elkaar beter leren kennen, verandert Sams beeld van zijn familie volledig, en wordt hij gedwongen zijn eigen levenskeuzes te herzien.

Uitstekende cast
People Like Us mag dan geen hoogstaand, zwaarmoedig en Oscarwaardig drama zijn, maar het is wél een fijne film voor de donkere zondagavond. Het grootste pluspunt van deze film is de uitstekende cast. Naast Chris Pine en Elizabeth Banks zien we onder anderen Olivia Wilde, Michelle Pfeiffer, Philip Baker Hall en Jon Favreau in beeld verschijnen. De critici waren niet bijzonder te spreken over de film en ook op commercieel gebied kon People Like Us geen potten breken, maar thuis op de bank is het genieten.

De film People Like Us (2012) wordt beoordeeld met een 7,1 op IMDb en is op zondag 20 oktober om 20.30 uur te zien op SBS 9.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV